Direkt elvinnétek a gyereketeket olyan helyre ahol bárányhimlős beteg (konkrétan felnőtt családtag) van, hogy direkt elkapják még gyerek korban? Legyenek túl rajta. Felnőtt korban állítólag veszélyesebb.
Én tuti nem!Aki pedig igen az elég Normálatlan!Ugy is elkapja a bárányhimlőt a legtöbb gyerek az oviban vagy a suliban!
Ki viszi direkt a gyerekét beteg emberhez?
Igaz ez nem te vagy?Csak egy barátnőd vagy rokonod csinál ilyet!?
Nemrég nekünk is uez a dilemma állt elő, végül nem tettünk semmit. Bár gyermekünk még csak 2 éves, ezért sem.
Ha netet olvasol, mindenhol azt írják, hogy oltasd a gyereked, mert az kevésbé veszélyes, mintha elkapná. Hát nem tudom, nem vagyok rajongója az oltásoknak, amíg egészséges, stramm a gyerekem. Meg a gyógyszergyárak reklámja és profithajszolása is hozzátartozik az igazsághoz. Emellett pedig (bár lehet h tévedek) az oltás nem ad életre szóló védettséget. Így amellett maradtunk, hogy majd ovis korában reméljük átesik rajta.
Köszönöm a válaszokat!
3 gyerkőcöm van! Én nem szeretném elvinni! De van aki azzal nyaggat, hogy jobb ha most elkapják! A két nagy kapott még annó védőoltást, de csak akkor mondta meg a gyerekorvos, hogy ettől még ugyan úgy elkaphatják amikor már beadta az oltásokat.( A pénzről szólt az egész!) A kicsi nem kapott, de szerintem neki nem is adatom be! Ráadásul a beadott oltások után rá kb 1 évre hangoztatták, hogy 1 oltás mégsem elég kell még egy. Ezek után nem sok bizodalmam van a védőoltásokban. Úgy gondolom, hogy ha úgy van akkor majd az oviban úgy is elkapják...
bocs az offért. az otlásról: elkapja akkor is a baba, csak enyhébb lefolyással, szövődményektől mentesen. én is befogom jövőhónapban adatni. igaz nem olcsó, 16ezer a két oltás, de remélhetőleg tényleg hamar átmegy rajta.ráadásul azért is mert korán, 2 évesen megy közösségbe azaz bölcsibe. ráadásul koraszülött baba.
de csak azért nem vinném bárányhimlőshöz hogy elkapja.
Köszönöm a válaszokat!
Én is úgy gondolom, hogy ne kisértsük az Urat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!