Kiabáltatok már az anyukátokkal torkaszakadtából?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka?2013. nov. 9. 19:42
2/15 anonim válasza:
sajnos igen, bár már nem vagyok kamasz. de nagyon megbántam. :((
3/15 anonim válasza:
Ez azért nem egy nagy katasztrófa elég sok mindenkivel megtörténik.
4/15 anonim válasza:
nem..általában ő kiabált velem,de még olyan 10-11 évesen..azóta egyszer se,mert viselkedek és megbecsülöm azt,amit tesz értem.
5/15 anonim válasza:
Anyám gyakran üvölt velem. Én inkább ráhagyom
6/15 anonim válasza:
Nem! Volt már olyan, hogy felemeltem a hangomat vele szemben, de sosem kiabáltam torkom szakadtából. Ő sem tette ezt soha. Egyébiránt, amikor felemeltem a hangomat, és megelégelve a helyzetet kicsit rendre utasítottam, lelkiismeret furdalásom volt. Bár utána leültünk megbeszélni a dolgokat, és belátta, hogy igazam volt. Én mégis nagyon rosszul éreztem magam, hiszen a saját édesanyámmal szemben emeltem fel a hangomat.
18/L
7/15 anonim válasza:
Persze. Anyám naponta ordibál velem. Tudom, minden kamasz ezt mondja, de tényleg nem adok neki okot rá.
Általában ráhagyom, vagy kiabálás nélkül, az eszemet használva vágok vissza. Havonta 2-3x elszakad a cérna, olyankor megy az ordibálás rendesen, káromkodással, egymás gyalázásával együtt.
8/15 anonim válasza:
Hű, igen. Amikor kamasz voltam, volt 1-2 ilyen veszekedésünk. :(
9/15 anonim válasza:
Kb 18 lehettem, amikor kiosztottam anyámat. (nagyon szigorú nevelést kaptunk, ez egyszer fordult elő) Akkora sallert kaptam, hogy egyből észhez kaptam... Azt hiszem, akkor megérdemeltem... De kiabálni torkaszakadtamból... Ilyen nem volt
10/15 anonim válasza:
Igen, amikor azt ordibáltam neki, hogy még az utcán is jobb lenne lakni, mint nála, de ő erre szimplán annyit mondott, hogy nagyon leszarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!