Szülők! Ti elengednétek 15 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
A jelenlegi parom egy szórakozóhelyet(diszkót) üzemeltet többször mondta a lányom hogy egy kucsit hagy menjen el de en nem engedem!ti elengednétek?2014. aug. 2. 01:36
51/52 anonim válasza:
15 évesen minden második hétvégén mehettem diszkóba de csak nyáron.Ilyen esetbe,hogy ismeri az ott dolgozókat elengedném. 37N
52/52 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta bulizok, mégis van 1 diplomám, 2 szakmám, és 2 nyelvvizsgám. Abortuszom sem volt, és senkinek eszébe se jutott megszexuálni 15 évesen, még a durvább szórakozóhelyeken sem. Sőt, megerőszakolni, elrabolni, és megölni sem próbáltak, de amúgy sem sikerült volna, mert sosem mászkáltam egyedül, mint ahogy a kérdező lánya sem tenné. Egy-két válaszolónak itt baromira nincs fogalma a való világról. A tanulás meg a szórakozás egyáltalán nem zárják ki egymást, és nem csak a hülyék meg a züllöttek járnak ám bulizni. De honnan is tudhatná ezt egy olyan valaki, aki totál be van gyepesedve, és azt tartja normálisnak, ha valaki otthon ül 20 éves koráig és megállás nélkül tanul? Akinek fingja sincs a külvilágról, az ne szóljon már bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!