Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek 15...

Szülők! Ti elengednétek 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
A jelenlegi parom egy szórakozóhelyet(diszkót) üzemeltet többször mondta a lányom hogy egy kucsit hagy menjen el de en nem engedem!ti elengednétek?
2014. aug. 2. 01:36
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó. Az egyik esetnél 18 éves a lány. Gondolom ennyi idősen a te gyereked is fog szexelni. És láthatod, nincs biztosan 100%os fog.gátlás.

A másik eset pld. 18 évvel ezelőtt történt. :)

Na, kik az elfuserált kamaszok? ;)

2014. aug. 2. 20:53
 32/52 anonim ***** válasza:
És a többire nem mondasz semmit?:-D Amúgy találtam még jópárat, de nem akartam 3 percnél többet vesztegetni. Kik az elfuserált kamaszok? A mostaniak.
2014. aug. 2. 20:58
 33/52 anonim ***** válasza:
És hol látod hogy 18? Majd csak lesz pár hónap múlva. Tehát még messze nem az.
2014. aug. 2. 20:59
 35/52 anonim ***** válasza:
75%
Ha annyira elfuseráltnak tartod a kamaszokat minek nézegeted a kérdéseket ? Nagyon rá vagy kattanva a dologra :D meg ha te tökéletes vagy miért mérgezed magadat eme erkölcsi romhalmazokkal? :(
2014. aug. 2. 21:08
 36/52 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy meg van sok felnőtt nő akik szintén elvetetik a bébiket. Többen vannak mint a tinik. Nézted ma a Tényeket?

[link]

Ők sem tinik voltak.

Nem az alapján kéne általánosítanod, hogy milyenek a kamaszok, hogy néhányan ki raktak ide kérdést. Régen is voltak ilyenek csak akkor nem volt média, meg gyakorikérdések.hu, meg tv, ami minden rossz dolgot megmutatott az embereknek. Tudtad, hogy néhány kultúrában a

prostitúció művészetnek számított? Vannak a szélsőségek közti állapotok.

pld. Én imádok bulizni 16 évesen de még szűz vagyok bár 2 éve van barátom. Rossz ember lennék?

2014. aug. 2. 21:16
 37/52 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem értem hogy hogy lehetnek ilyenek akiket elvileg neveltek a szüleik. Csak az elvárások, az hogy nekik mindenük meglegyen, de ha valaki nemet mer mondni nekik akkor megy a hiszti. Tudom nem az én dolgom, de hányingerem van tőlük. Kislányként felcsináltatják magukat, mert ugye a szexhez már nagyok mert már pelyhesedik, de ha terhesek lesznek egyből abortusz,ahhoz már nem nagyok hogy a felelősséget vállalják.
2014. aug. 2. 21:17
 38/52 anonim ***** válasza:
0%
A felnőtt abortuszt sem támogatom, de azok a nők a saját pénzüket költik el, nem az állam végzi nekik a hülyeségük helyrehozását ingyen, mint a tiniknél. Munkám során eléggé jól belelátok a helyzetbe, így ne hidd hogy a felnőttek vannak többet. Csak egy példa. Július hónapban kis városban három várandós jelentkezett CSVSZ tanácsadásra, ebből kettő 17 év alatti volt, felnőtt korú 1.
2014. aug. 2. 21:24
 39/52 anonim ***** válasza:
59%

De figyelj már utolsó itt nem is szexről meg felcsináltatásról volt szó. Azt nem értem miért hozod össze a bulizást a szexel? Nekem meg ettől van hányingerem. Én is és sok barátnőm bulizunk már jó pár ideje. Legtöbbünk szűz, de aki nem az is komoly kapcsolatban van. Pld én is már 2 éve. És ha a lányod szerelmes lesz és annyira kívánja majd a szexet hogy nem tud ellen állni? Kitagadod?

Na mindegy, buta nő vagy ha a buliról a szex jut eszedbe.

2014. aug. 2. 21:36
 40/52 anonim ***** válasza:
0%
A válaszod alapján nem hiszem hogy voltál már buliban. Vagy szemellenzőt hordasz vagy véded a mundér becsületét. Én is járok bulizni, és látom amit látok.
2014. aug. 2. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!