Szülők! Ti elengednétek 15 éves lányotokat?
De te már nagyon össze-vissza beszélsz. Ha olyan elrettentő minek jársz oda?
Meg mi köze a szexnek a bulihoz? Meg te csak egy fajta szórakozó helyre jársz. Meg fura hogy gyereked van és 'bulizni jársz' ráadásul ilyen helyekre. Na ilyen ismerősöm tényleg nincs :D nagy lenne anya jönne velem bulizni.
De amúgy én normális szórakozó helyre járok. Oda pld piásan be sem lehet menni és a kidobók is durvák. Akiken látják hogy ott van a taccson úgy kivágják, hogy csak na.
Úgy látszik nem éri meg veled vitázni/elmélkedni/beszélgetni mert mindent beáltalánosítasz. Jó éjt mindenkinek. :)
16L
Miért, nem hallottál még olyat aki a huszas évei elején szül, és még kicsi a gyereke? Bocsánat hogy huszon pár évesen eljárok szórakozni, hisz az csak a tinik kiváltsága, én meg gebedjek bele a munkába. Elárulom, nem egyféle szórakozó helyre járok, sőt, nem is ilyen alja lebujokba, mégis megtalálnak. Legutóbb Lghts Off partyn volt botrány mert a 13 éves kicsi lány kiszökött otthonról, és a sorból húzták ki a szülei. De persze a te szemedben a kamaszok mindent jól csinálnak, ügyesebbek, okosabbak, szebbek és szerényebbek már nem is lehetnének.
26/N
A kérdésre válaszolva (mert az utóbbi 10-15 válasz tök eltér a kérdéstől) én elengedném ezekkel a körülményekkel simán!!!
27 éves 2 gyerekes anyuka
Értő olvasásod a diplomád ellenére 1-es. :/
Nem szexelek
Nem piálok
Nem cigizek
Bulizni szeretek néha. De jó hogy nem te vagy az anyám...ettől fogva mégjobban fogom imádni és becsülni mert bár velem is szigorúak és mindent nem lehet de amit te csinálsz az durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!