Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek 15...

Szülők! Ti elengednétek 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
A jelenlegi parom egy szórakozóhelyet(diszkót) üzemeltet többször mondta a lányom hogy egy kucsit hagy menjen el de en nem engedem!ti elengednétek?
2014. aug. 2. 01:36
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

De te már nagyon össze-vissza beszélsz. Ha olyan elrettentő minek jársz oda?

Meg mi köze a szexnek a bulihoz? Meg te csak egy fajta szórakozó helyre jársz. Meg fura hogy gyereked van és 'bulizni jársz' ráadásul ilyen helyekre. Na ilyen ismerősöm tényleg nincs :D nagy lenne anya jönne velem bulizni.

De amúgy én normális szórakozó helyre járok. Oda pld piásan be sem lehet menni és a kidobók is durvák. Akiken látják hogy ott van a taccson úgy kivágják, hogy csak na.

Úgy látszik nem éri meg veled vitázni/elmélkedni/beszélgetni mert mindent beáltalánosítasz. Jó éjt mindenkinek. :)

16L

2014. aug. 2. 22:09
 42/52 anonim ***** válasza:
31%

Miért, nem hallottál még olyat aki a huszas évei elején szül, és még kicsi a gyereke? Bocsánat hogy huszon pár évesen eljárok szórakozni, hisz az csak a tinik kiváltsága, én meg gebedjek bele a munkába. Elárulom, nem egyféle szórakozó helyre járok, sőt, nem is ilyen alja lebujokba, mégis megtalálnak. Legutóbb Lghts Off partyn volt botrány mert a 13 éves kicsi lány kiszökött otthonról, és a sorból húzták ki a szülei. De persze a te szemedben a kamaszok mindent jól csinálnak, ügyesebbek, okosabbak, szebbek és szerényebbek már nem is lehetnének.

26/N

2014. aug. 3. 10:51
 43/52 anonim ***** válasza:
Egyébként te is általánosítasz. Szerinted Akinek férje és gyereke van szűnjön meg élni, mert már nem kell neki a kikapcsolódás amit a SAJÁT pénzéből fizet.
2014. aug. 3. 10:53
 44/52 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva (mert az utóbbi 10-15 válasz tök eltér a kérdéstől) én elengedném ezekkel a körülményekkel simán!!!

27 éves 2 gyerekes anyuka

2014. aug. 3. 11:16
 45/52 anonim ***** válasza:
Hát jó, hogy nem bolondulnak meg melletted az emberek :D Látni, hogy haragszol a világra és kiforgatsz mindent. Én belátom, van amibe igazad lehet de nagyon rosszul fejezed ki magad és Te képtelen vagy másnak az igazát elismerni és kb. mindenkit beáltalánosítasz egy csoportba. Menj szórakozz ÉN NEM MONDTAM , HOGY ROSSZUL TESZED, sőt. De veled tényleg nem jó vitázni vagy beszélgetni mert úgysem vagy képes belátni, hogy másnak is lehet igaza. És hogy nem egyformák az emberek. Meg csak a pénzen lovagolsz. Attól mert nálatok úgy van, nem biztos, hogy más ember boldog lenne úgy, meg lehet, hogy más ember még többet dolgozik mint Te és még többet meg tud adni a gyermekének ez miért baj? Miért nem hiszed el, hogy nem csak a te életformád tökéletes? Na j, úgyis vissza írsz valami szóforgatót de egészségedre. :)
2014. aug. 3. 11:49
 46/52 anonim ***** válasza:
17%
Rosszul látod :-) Nagyon nem élünk rosszul csak nálunk mások az értékek, nem a bulik számítanak. Húgom is kb annyi idős mint te, talán kicsit idősebb, de eszébe se jutna bulizni menni, sőt, abban a körben ahol én felnőttem, egyáltalán nem divat ez. A bulizni járkálást 17 éves kor után kezdik el. Addig tanulnak, nyelv vizsgáznak, hogy a lehető legjobb esélyük legyen meg az egyetemre. Mert nálunk a tudás az érték. De ezt hiába is mondom ha neked és a korosztályod nagy többségének a bulik az ivászat és a szex a fontosak. Elég csak itt gyakorin olvasgatni. Kiírja egy 15 éves hogy nem engedik el, erre minden kamasz támogatja hogy jajj szegény te milyen zsarnokok a szüleid.
2014. aug. 3. 11:56
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
50 évvel ezelőtt 17-19 évesen már férjhez mentek, utána meg gyerekeket szültek... most meg valaki 17 évesen elveszti a szüzességét, akkor már ribi, meg meggondolatlan ostoba fiatal...ugyan már...szánalmas milyen vergődés megy itt...régen is 14 évesen bálokba jártak, meg a pajtában bujkáltak, meg mittom én nagyszüleim korában mik voltak, de őket se kellett félteni... én is 14 éves korom óta járok bulizni és nem bántam meg, mert csomó élményem van. Szerencsére olyan Szüleim vannak, akik megbíznak bennem. Igaz az elején én se viselkedtem, ittam, cigiztem, meg haverokkal bandáztam, de már tudom, hol vannak a határok. Aki meg 18 évesen mehet buliba, az meg csak ott les, mert nem tudja, mik vannak... nah mindegy... Szerencsére a haverjaim se tiltják, meg csaj barátainkat se, úgyhogy tovább bulizgatunk kulturáltan, néha kicsit kirúgva a hámból, de normálisan. Itthon is megmondták, addig bulizzunk, míg fiatalok vagyunk, mert ha már dolgozunk, úgyse lesz kedvünk. Élünk a lehetőséggel! Akik meg nem engedik el a 16-17 évesen a gyerekeit, vergődjenek csak itt tovább és gondolják csak milyen rendes gyerekük van, mert nem jár el éjjel buliba, csak suli után, meg szakkör helyett másokhoz jár fel fetrengeni, meg kocsmába inni, parkba cigizni... egy lépéssel mindig előttük járunk :D
2014. aug. 3. 12:35
 48/52 anonim ***** válasza:
De te nem fogod fel, hogy nekem sem csak a bulik számítanak? A szex meg marhára nem számít! Hogy lehetsz ennyire értelmetlen egyetemet végzett nő létedre? Van olyan aki szeret bulizni, szereti a szexet mégis okos. Van olyan aki szeret egy hónapban egyszer elmenni bulizni (mint pld. én) de ettől függetlenül imádok tanulni és olvasni. Nem egy fajta ember létezik. Most ha valaki nem olyan életet él mint Te az már egyből egy elfuserált kamasz?
2014. aug. 3. 12:52
 49/52 anonim ***** válasza:
" De ezt hiába is mondom ha neked és a korosztályod nagy többségének a bulik az ivászat és a szex a fontosak. " Ez sem teljesen igaz . Attól, hogy 16 évesen egy-két havonta elmegyek bulizni ahonnan kocsival haza hoznak, és attól, hogy megiszok egy pohár bort, marhára nem vagyok elfuserált.
2014. aug. 3. 12:56
 50/52 anonim ***** válasza:

Értő olvasásod a diplomád ellenére 1-es. :/

Nem szexelek

Nem piálok

Nem cigizek

Bulizni szeretek néha. De jó hogy nem te vagy az anyám...ettől fogva mégjobban fogom imádni és becsülni mert bár velem is szigorúak és mindent nem lehet de amit te csinálsz az durva...

2014. aug. 3. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!