Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek 15...

Szülők! Ti elengednétek 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
A jelenlegi parom egy szórakozóhelyet(diszkót) üzemeltet többször mondta a lányom hogy egy kucsit hagy menjen el de en nem engedem!ti elengednétek?
2014. aug. 2. 01:36
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
76%
Korábban nem volt korhatáros dolog a diszkó, simán eljártak és akkoriban is voltak rosszindulatú emberek is. Sőt a nagymamákat annak idején kiszöktették a bálokba az ablakon... felesleges itt vergődni, hogy 14-15 évesen ne járjon el senki...én is eljártam, jól éreztem magam, szép emlékek maradtak meg. 8. oszály után én és a haverjaim is felügyelet nélkül mehettünk, velünk egyidős csajok is jöttek, senkit nem tiltottak pár évvel ezelőtt, vagy csak én nőttem fel más közegben, nem tudom. De kicsit szánalmas, ahogy itt vergődnek egyesek, hogy 16 évesen 11-re érjen Haza, meg nem járhat diszkóba, meg moziba is csak úgy, ha 10 percenként felhívom és érte megyek...hát kicsit inkább nevetséges már... szerintem, ha mindenki magába néz, volt olyan, hogy 16 év alatt elment szórakozni, kipróbálta a cigit, alkoholt, vagy csókolózott már... ebben nincs semmi, úgyis csinálja mindenki, max. nem tudnak róla... hehe
2014. aug. 2. 14:07
 22/52 anonim ***** válasza:
36%
Aki csak úgy elengedi, gondolom annak nincs gyereke, csak hasonló korú mint a kérdésben szereplő lány. Ezt onnan sejtem, hogy azt mondják, régen is jártak ennyi idősen diszkóba. Nem, nem jártak. Akkoriban még nem voltak ilyen elfuseráltak a gyerekek, akik csak a jogaikkal vannak tisztában, a kötelezettségeikkel nem.
2014. aug. 2. 14:54
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

menny el te is a barátnőiddel ő meg a saját barátnőivel külön :)

te is jól fogod magad érezni és a lányod is szem melőtt lesz. te is néha ránézel és a párod is

2014. aug. 2. 15:21
 24/52 anonim ***** válasza:
62%

Igen,eltalàltad.Nagyon jó rálátásom van erre a korosztályra,és ennek ellenére is elengedném éjfélig,úgy hogy értemegyek..

Ti nem voltatok tinik? Szegény lány hogy érezze jól magát?Hol ismerkedjen?Hol építse a bizalmat?Hol tanulja meg mi a rossz,mi a jó?

Nem értem ezeket a maradi szülőket..Fogalmuk sincs mi zajlik egy ilyen helyen,csak kényelmesebb rávágni,hogy :NEM MEHETSZ,mint hogy kompromisszumot kössenek.Ő jól érzi magát,te elégedett vagy,hogy bízhattál benne,és örülsz,hogy örül.

2014. aug. 2. 16:30
 25/52 anonim ***** válasza:
83%

20 éve ugyanúgy eljártak discozni, mint manapság.

Hál'Istennek csak a Gyakorikérdéseken ilyen konzervatívak a szülők. A durván 90 fős évfolyamból max. 5-6 embert nem engednek el bulizni. Nem gyűjtőiskoláról van szó.

2014. aug. 2. 19:42
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, itt gyiken minden felnőtt nő hibátlan, tökéletes, soha nem követett el semmi rosszat fiatalon, az esetek 80%ában 18-19 évesen vesztették el a szüzességüket, van 2 kislányuk, és minimum egy diplomájuk .. :D ja és mindenkit egy kalap alá vesznek...szerintük minden tinilány egyforma céda.
2014. aug. 2. 20:06
 27/52 anonim ***** válasza:
42%
Látszik hogy jó rálátásod van.. egyébként nekem is, épp kinőttem a kamaszkorból, épp ezért nem engedném el. Mert nem minden lány céda, de már hányingerem van hogy minden buli tele van egymással csókolózó tinilányokkal akik nem tudnak maguktól a sok pia miatt, és undorítóan vonaglanak a valamit alig takaró rucijukban. De persze mindjárt jönnek a tinikék hogy ez nem így van, a buliban mindenki nyakig begombolkozva beszélget egymással szemben ásványvízzel a kezükben, és érdekes, mindenkit elengednek 13-16 évesen bulizni. Furcsa, abban a körben ahol én felnőttem, alig egy-két kamaszt engedtek el ilyen helyekre. A buliba járkálás 16-17 év felett kezdődött. És ez nem rég volt, legrosszabb esetben is 4 éve.
2014. aug. 2. 20:18
 28/52 anonim ***** válasza:
33%
Ja és gondolom a gyakori sincs tele minden nap a tizen pár évesen terhes lettem jajj istenem mit tegyek típusú kérdésekkel.
2014. aug. 2. 20:20
 29/52 anonim ***** válasza:
Linkelj már olyat kedves utolsó, mert én még egy olyat sem olvastam, általában 20on évesek írnak ki ilyen jellegű kérdéseket. Amúgy is ez csak néhány 100 tini. Nem kéne általánosítani.
2014. aug. 2. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!