Bár én is ilyen voltam. Anyuci kedvence mindig itthon, amikor eljutottam buliba akkor ajaj. :)
Ha bízol benne, akkor hajrá.
2014. aug. 2. 02:26
12/52 anonim válasza:
Nem is ihatna, sehol nem szolgálhatnak ki 18 éven aluliakat piával, ezzel talán a párod is tisztában van. Egyébként ha a pasi elég megbízható (és ő sem iszik), odafigyel, és ott lesznek a lányod barátnői is, akkor szerintem elengedheted, 10-ig, max. 11-ig.
2014. aug. 2. 02:59
13/52 anonim válasza:
mmenjel vele te is!! az a legegyszerubb. igy szemmel van tartva .. a.kerdesedre a valasz nem engedem 15 eves lanynak semmi. keresnivaloja discoba
2014. aug. 2. 04:23
14/52 anonim válasza:
Nem engedném. 15 évesen semmi keresnivalója ilyen helyen.
2014. aug. 2. 07:20
15/52 anonim válasza:
nem értelek titeket... 11-ig akar ott lenni, nem hajnalig... mostohaapja a tulaj, ismeri az összes pincért, ott vannak a barátnői, ha bárki egy kisujjal is hozzáérne, tudják a többiek kitől kell segítséget kérni, alapból egy 15 éves lányt felügyelet nélkül nem engednék el... de ebben a helyzetben szerintem nyugodt szívvel elengedném a lányomat... lehet nem figyeli árgus szemekkel a mostohaapja.. de ott van... bármi gond van rögtön közbe tud lépni... szóval had menjen... had bulizzon egyet.. 11-re meg menj el érte, vagy hozza haza a mostohaapa kocsival :)
2014. aug. 2. 09:13
16/52 anonim válasza:
Az fix h te a 15éves kislány vagy!
Maradj csak otthon a fenekeden!
2014. aug. 2. 10:05
17/52 anonim válasza:
16 év a korhatár ilyen helyekre. Ha esetleg razzia van, azmsem mentség, hogy a nevelőapjáé a hely.
2014. aug. 2. 11:14
18/52 anonim válasza:
11kor még nem is nagyon van buli...
2014. aug. 2. 11:16
19/52 anonim válasza:
Engedd el. Ha az én apám, mostoha apám tulaj lenne, biztos elmennék. Semmi értelme annak hogy ne engedd el. Ennyi erővel bárhol megtörténhet a baj. Mindenkit ismer, nem egy ember van aki vigyáz rá , hanem egy egész személyzet + egy felnőtt férfi aki az egész hely tulajdonosa. Tényleg mi baj lehetne? Ha már egy ilyen helyen baja esik, ahol felnőttek vigyáznak rá, akkor az utcán is beléköthetnek, stb. Engedd!
20L
2014. aug. 2. 12:44
20/52 anonim válasza:
Úr isten,segíts.
Az aki egyáltalán nem engedné el mit gondol?Szerencsétlen lány.:/
Persze,menjen éjfélig.
Engem fiú létemre 14évesen egy ismerősömmel mentünk gyalog oda-vissza.És lám.:O mégmindig élek,és nem ittam le magam.Soha nem is cigiztem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!