A fiam elkezdte epilálni a lábát mi baja van? (lent)
Egyik nap haza érek és látom hogy a 12 éves fiam az epilátorommal szőrteleníti a lábát, eléggé kiakadtam;
És ott van az is hogy amikor reggel indulnék dolgozni vagy fél óráig tollászkodik a fürdőben, ezért mindig sietnem kell dolgozni hogy oda érjek, és még fel is tart ez után hogy pénzt kuncsorogjon de sose mondja mire kell. Nem értem mi baja lehet...
Előre is köszönöm a válaszokat

igen, elég gyanús nekem is. főleg az a rész, hogy az apja mondta, hogy valami Justinra akar hasonlítani
nahát én még olyan kamasz fiút nem láttam akinek Justin tetszene

Szerintem mond meg a fiadnak, hogy ha egy lánynak akar tetszeni (ami elég valószínű), akkor ne Justin-ra akarjon hasonlítani, hanem önmagát adja.
Ha meg ez a "stílus" tetszik neki, akkor szerintem hagyd rá, kamaszodik (de ezt ne említsd neki, mert überciki), majd kinövi.Mondjuk egy kicsit vészes már a helyzet, a fülkibökés meg plàne, de én rosszabbakat is csináltam (sajnos), csak én más stílus miatt.Kérd meg, hogy mondja el, mit akar még csinálni, és beszéljétek meg, hogy mi fér bele egy kamaszos stílusba, és mi nem (ne mindent tilts meg, de ne is mindent engedj meg).
Le lehet százalékolni, szidhattok, nem érdekel.
12/L

https://www.youtube.com/watch?v=vJ2b8g07W1Q
Annak aki lepontozott.
Ő is ember. Lehet hogy nem jó,lehet hogy nem olyan akit szeretsz,de ember.
Nem jó dolog emberekre negatív jelzőket tenni,ezzel is magadat minősíted. És lehetne szó itt bárkiről,bármilyen műfajban vagy életstílusban ez így van,senkit sem kell leszólni,attól,hogy te nem kedveled őt vagy amit csinál vagy ahogy kinéz.
De amúgy kedves kérdező ha a fiad egy helyes pasi akar lenni akkor inkább Leonardo Dicapriora akarjon hasonlítani:DDDDDDDDD

Utolsó, ez is ízlés kérdése. Az én barátom pl. nem szőrtelenít, és nekem semmi bajom ezzel, vonzó így is, de vannak olyan fiúk/férfiak, akik számomra is taszítóan szőrösek, tényleg már-már bundájuk van.
Vannak nők, akiknek meg kifejezetten az tetszik. Na bumm.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!