Lefeküdtünk a barátnőmmel. Védekeztünk, minden úgy történt ahogy szokott. Elélveztem, aztán felvettem a boxerem és a nadrágom. Utána rá egy 15p-re elkezdte verni a farkam és gumi nélkül beraktam kb 5mp-re. Szerintetek lehet ebből probléma?
2 hete vett be esemény utánit.. Abban bízunk hogy 2-3 hónapig emiatt eleve nem lehetne baj..
Nem élveztem bele csak nem tudom félek hogy valami maradék belement..
Vettünk terhességi tesztet 1 csíkot mutatott.. de mint kiderült menstruáció késés után kell..(kb 2 hét múlva menstruál újra)
Tényleg felelőtlenség.. De utána száraz volt a f*arkam..
Nem gondoltunk rá hogy 15 perc után lehetne.. El lett rakva aztán meg ez lett.. De az esemény utáni miatt ugye a méhe teljesen szét bomlik.. és 2 hete szedte be.. ezért reménykedünk legalább abban,hogy emiatt nem lehetne terhes..
A agyad bomlott szét te eszetlen, te!!
Mi az, hogy szétbomlik a méhe? Jézusom. Persze, szétesik, aztán kifolyik a hüvelyén keresztül.
Nem volt elég egyszer az esemény utáni? Miért nem lehet normálisan védekezni meg gondolkodni?
Az esemény utáni nem véd 1 napig se, nemhogy 2-3 hónapig...
Komolyan aki ennyire éretlen,és megbocsáss,de buta,az minek szexel???? Ehhez fel kellene nőni,neked is meg a barátnődnek is.
Meddig akarjátok ezt csinálni? (esemény utáni,meg védekezés nélkül) míg teherbe nem esik és meg nem nyomorítja magát egy abortusszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!