Lefeküdtünk a barátnőmmel. Védekeztünk, minden úgy történt ahogy szokott. Elélveztem, aztán felvettem a boxerem és a nadrágom. Utána rá egy 15p-re elkezdte verni a farkam és gumi nélkül beraktam kb 5mp-re. Szerintetek lehet ebből probléma?
Figyelt kérdés
2 hete vett be esemény utánit.. Abban bízunk hogy 2-3 hónapig emiatt eleve nem lehetne baj..
Nem élveztem bele csak nem tudom félek hogy valami maradék belement..
Vettünk terhességi tesztet 1 csíkot mutatott.. de mint kiderült menstruáció késés után kell..(kb 2 hét múlva menstruál újra)
2014. jún. 21. 21:38
11/16 anonim válasza:
Miért nem szed a lány tablettát?
12/16 anonim válasza:
A méhe szétbomlik ?
MIvan ??
Az esemény utáni tabletta nem egyenlő a fogamzásgátlóval ami folyamatos szedés esetén ad védelmet.
Őszintén hány évesek vagytok ???
13/16 anonim válasza:
Én nagyon el vagyok maradva. Mi az hogy " verni" ? Ez a dolog nem a szerelemről, a szexről szól? Ami egy kicsit árnyaltabb , szebb, jobb dolog mint állat módján csinálni, "verni".
14/16 anonim válasza:
Egyrészt jót röhögtem én is a szétbomló méhen,másrészt meg nagyon szomorú,hogy tényleg ennyire ostoba emberek is vannak. Nyilván felnőtt korotokra sem lesztek már sokkal okosabbak. Rossz belegondolni,hogy ha gyereketek lenne,ennyi ésszel talán arra sem lennétek képesek,hogy életben tartsátok. Gondolom jártok iskolába,mégis ennyire agyatlanok vagytok. Én még sose használtam esemény utáni tablettát,de nyilván ahhoz is van valami tájékoztató,legalább azt olvastátok volna el,akkor nem gondolnátok ekkora marhaságokat. Bár lehet,hogy hiába olvastok bármit,úgyse tudjátok felfogni.
15/16 anonim válasza:
Ja,meg hogy még egy terhességi teszthez is sötétek vagytok...
16/16 anonim válasza:
" Abban bízunk hogy 2-3 hónapig emiatt eleve nem lehetne baj.."
Olvastatok valamit...
Orvosi megítélés szerint nem ajánlott 2-3 hónapon belül újra bevenni, használni az erős hormonbeavatkozás miatt.
Arról szó sincs, hogy ennyi ideig véd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!