A fiam elkezdte epilálni a lábát mi baja van? (lent)
Egyik nap haza érek és látom hogy a 12 éves fiam az epilátorommal szőrteleníti a lábát, eléggé kiakadtam;
És ott van az is hogy amikor reggel indulnék dolgozni vagy fél óráig tollászkodik a fürdőben, ezért mindig sietnem kell dolgozni hogy oda érjek, és még fel is tart ez után hogy pénzt kuncsorogjon de sose mondja mire kell. Nem értem mi baja lehet...
Előre is köszönöm a válaszokat
Foglalkozok vele, de ezek a reggeli dolgai ilyeneket eddig nem csinált...amikor beszélgetek vele akkor se értem miről beszél olyan szavakat használ: szveg jólo hipszter...
Meg mindig a sztárokra tereli a témát vagy a haverjaira.
"szveg jólo hipszter..."
Itt akadtam meg.
Sajnállak, hogy a Fiad ezt a mai divatnak nevezett mocskot követi. Ezért szőrtelenít, és tollászkodik a fürdőben. Egy férfi/fiúnak maximum 10 perc, 15 ha vesszük hogy letusol.
Én ezt egyébként nem divatnak, hanem betegségnek nevezném, mert az beteges, hogy a fiúk a lányok szokásait veszik át.
Ebből neveld ki a Fiadat, mert a végén lányod lesz.
Szerintem csak követi a divatot. Valószínűleg a barátai is ilyenek, és így tud beilleszkedni.
Próbálj jobban ráhangolódni a dolgaira, igyekezz megérteni őt. Én akár segítenék is neki, és kíváncsi lennék, mit jelentenek a szavak, akár használnám is vele, és beszélgetnék a sztárokról, haverjairól.
Arra a kérdésre, hogy miért csinálja ezt, nem fog válaszolni, de ha azt látja rajtad, hogy elfogadod őt, akkor könnyebben lesz őszinte veled, és lehet, hogy hamarabb el is múlik ez a hóbort.
A metroszexualitás és homoszexualitás v. biszexualitás gyakran együtt jár. Ha ennyire zavarja, hogy férfiasodik akkor később is gondok lesznek, nem fog tetszeni, hogy izmosodni fog stb. stb.... Ha ez folytatódik akkor homokos lesz. Sok gyereket láttam így elbaszódni...
14/F (hetero)
mostanában a fiúk szőrtelenítenek
nem tudom hogy egy 12 éves miért akar még mindig kisfiúnak kinézni, de minden korosztály más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!