Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam elkezdte epilálni a...

A fiam elkezdte epilálni a lábát mi baja van? (lent)

Figyelt kérdés

Egyik nap haza érek és látom hogy a 12 éves fiam az epilátorommal szőrteleníti a lábát, eléggé kiakadtam;

És ott van az is hogy amikor reggel indulnék dolgozni vagy fél óráig tollászkodik a fürdőben, ezért mindig sietnem kell dolgozni hogy oda érjek, és még fel is tart ez után hogy pénzt kuncsorogjon de sose mondja mire kell. Nem értem mi baja lehet...

Előre is köszönöm a válaszokat

2014. júl. 20. 11:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
9%

a válaszadók java komplett hülye

12 éves még semmilyen szexuális

2014. júl. 20. 19:32
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

Nincs semmi baja, maximum annyi, hogy nem tetszik neki, hogy szőrös a lába :D komolyan nem értem, hogy ez miért ennyire szörnyű. Nekem van egy öcsém, most 17 éves, ő is epilálja a lábát, mert neki így tetszik és amúgy is nagyon ad a megjelenésére (pedig hetero).

Lehet, hogy a fiad még nem fogadta el, hogy ő már bizony kezd kamaszodni :) egyik ismerősöm lánya is ilyen volt, ő meg pont hogy nem vett tudomást arról pl., hogy szőrös a hónalja, és borotválni kéne. Aztán kinőtte.

És nem lehet, hogy valakinek tetszeni szeretne, ezért tollászkodik a fürdőben olyan sokáig?

+ Kedves 14 éves, hetero fiú. A legtöbb meleg FÉRFI igencsak FÉRFIAS. Elég nehéz őket megkülönböztetni a hetero férfi járókelőktől (nekem pl. még nem sikerült). Meg amúgy is, ők nem "elbaszódnak", ők így születnek :)

Kedves -=m3dv3=-, légy szíves, ne általánosíts, és légy szíves ne próbáld meg eldönteni, hogy ki hány percet tölthet a fürdőszobájában. :) Pont úgy, ahogy vannak rövid hajú, illetve nem szőrtelenítő nők, vagy olyanok akik 5 perc alatt elkészülnek a fürdőszobában (pl. én:D), vannak szőrtelenítő férfiak is, akik félórákat készülődnek :) ez nem betegség. Ez azt jelenti, hogy nem vagyunk ugyanolyanok.

2014. júl. 20. 20:02
 13/28 A kérdező kommentje:
Ma az egyik barátjánál volt és kibökte mindkettő fülét, és ezért veszekedtünk most meg nem szól hozzám... meg sem kérdezte h kibökheti-e...el is fertőzödhet...ez még durvább nem tudom mit csináljak vele.
2014. júl. 20. 20:03
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó válaszoló vagyok, a légyszíves-eket a mobilom szedte szét, bocsi
2014. júl. 20. 20:04
 15/28 anonim ***** válasza:
Így tényleg durvább :/ Én a helyedbe először a kapcsolatotokat próbálnám javítani, mert úgy látszik nem bízik benned eléggé (pl. nem árulja el, hogy ki szeretné szúratni/szúrni a fülét)
2014. júl. 20. 20:08
 16/28 A kérdező kommentje:
A férjem beszélt vele és azt mondta neki hogy valami Justin-ra szeretne hasonlítani...
2014. júl. 20. 20:11
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 74%-os, igazad lehet, de számomra nem az a beteges, hogy fél órát tököl a fürdőszobába, hanem ahogy ezek kinéznek.(ecsetfej, köldökig kivágott póló, korrektor, vagy mi a fene ami eltünteti a mitesszereket és pattanásokat, megy egyéb sminkek(nem rúzs meg ilyenekre gondolok).) Egyébként ha reggel borotválkozok is(arc), akkor persze én is tovább vagyok bent.

Ezek mondják magukat SWAG-eknek.

Justin Bieberre, arra a kis B..ZIRA? Már rég rossz.

[link] Ő az.

Kicsit sem férfias. Csináljanak az apjával férfias programokat, mert ez nem vezet jó útra.

(De az is lehet, hogy a Kérdező provokál, bocsánat ha nem így van, csak jobb az óvatosság, mert rengeteg ilyen van)

2014. júl. 20. 20:43
 18/28 anonim ***** válasza:
35%

NEM KELL Justint azért le bzizni mert te nem bírod vagy szerinted nem férfias. Azért ki van gyúrva ahhoz,hogy azt mond semmi férfias nincs benne,inkább az öltözködésével van baj.

No mindegy.

Amúgy szerintem is szimpla provokatív kérdés.

2014. júl. 20. 21:24
 19/28 anonim ***** válasza:

mondd meg neki, hogy ilyeneket beszéljen meg veled mielőtt megteszi, vagy az apjával, vagy hármasban

le kéne ülni vele beszélgetni, mondja el ő mit szeretne miért csinálja ezt, te mit szeretnél, mit vársz tőle

nem kiabálva.

hidd el, egy 12 éves fiú ettől még szeret, és igényli a szeretet a törődést, és igenis meg akar felelni a szüleinek, bármit is mond.

2014. júl. 20. 21:31
 20/28 anonim ***** válasza:
41%

egy 12 évesre ráhúzni, hogy metroszexuális vagy homoszexuális vagy biszexuális elég nevetséges... még tisztában sincs ilyen dolgokkal, max. tv-ben, neten, láthatta, hallotta, hogy vannak ilyenek, de hogy 12 évesen valaki nem tudja magáról, hogy mi, abban biztos vagyok.

A fiad kamaszkorba lépett, elkezdet foglalkozni a külsejével és most ez a swag, yolo, stb. divat hódít, így ő sem akar kilógni a sorból, mint a többi haverja... pár éve még minden második srác emo, meg rapper volt, most meg már egy-egy emot is elvétve látni... majd ez swag őrület is ledívik.

Harmadrészt, ahogy a fiadról írsz, elég gáz, inkább beszélj vele normálisan, hogy miért csinál ilyeneket, mik a céljai, meg szerinted milyen normákat kellene követnie... de mondjuk a kérdésből és a kérdező hozzászólásaiból ítélve nem egy felnőtt tette fel a kérdést...

2014. júl. 21. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!