Egy 18 évesnek megtilthatják a szülei, hogy dohányozzon, igyon vagy szexeljen?
Egyes dolgokba beleszólhatnak, másokban pedig nem.
A cigi egy olyan dolog, ami pénzbe kerül, nem is kevésbe, ha az adott 18 éves még otthon lakik, tanul és nincs saját keresete vagy már nem is tanul és nincs saját keresete, akkor már miért ne szólhatnának bele, hisz hiába 18 éves, de nem a saját pénzét költi, márpedig a szülő ilyenkor miért adjon cigire, amikor az nem létszükséglet, plusz még káros is az egészségre.
Az italozás megint olyan, hogy most abból szerintem egy szülő sem csinál akkora gondot, vagy legalább is a többség, ha néha-néha elmegy egy buliba és iszik alkoholt. De ha rendszeresen iszik és részegen jár haza és megint csak azt mondom, hogy a szülők pénzén, abba megint csak beleszólhatnak.
A szex pedig mindaddig, amíg nem dorbézolásokat csinál az illető a szülei házában, addig szerintem nem egy olyan dolog, amibe bele kéne szólni. 18 éves, már nem gyerek, nagykorú, ergo miért ne szexelhetne? Csak az a nem mindegy, hogy mondjuk minden héten másik pasit-csajt visz haza és tiszta átjáró van a szülők házában. Ehhez azért van közük, hogy mi legyen vagy mi ne legyen a saját házukba.
Nézd az ember jót akar a gyerekének, amit itt felsoroltál a szexen kívül a többiben semmi jó nincs és a szexnél is szerintem annyi a gond, hogy nehogy idő előtt apuka, anyuka legyen, vagy valamit el ne kapjon, tehát ott amiatt féltik.
Ha otthon lakik, nem dologzik nehogy már a szülei fizessék.....
Szeritnem nézzen rá egy hajléktalanra aki be van piálva, cigizik és talán a kedve el megy tőle......
Meg ha ennyire sok felesleges pénze van, hogy inkább elfüstöli, akkor hajrá....
Szerintem nincs az a dohányos aki azt mondaná, hogy jajjj de jó hogy rászokott a cigire...... bár én soha nem dohányoztam, de csak olyat ismerek aki leszokni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!