Zsebvirág kérdése:
Megtilthatják nekem a parkolást?
Figyelt kérdés
Egy faluba szoktam bejárni és általában sokat vagyok ott, van, hogy fél napot. Falu közepén szoktam parkolni, de az túl messze van ahova járok (3 km-re), benzint is fölösleges égetni és gyalogolni is kell. Viszont a közelben csak 1 parkoló van, egy benzinkúté aminél van egy kávézó, oda külföldiek járnak. Nincs elzárva forgalomtól, semmi tábla sincsen ami korlátozná vagy tiltaná a parkolást viszont ugye a benzinkút területén van. Kérdeztem múltkor egy dolgozót, de nem repesett a boldogságtól, hogy én ott parkoljak. Kérdés, hogy megtilthatják-e a parkoló használatát?2014. júl. 9. 23:58
1/7 anonim válasza:
Nehogy azt akard beadni, hogy egy faluban nem ott várakozol ahol akarsz! Megállsz egy csendes helyen és jól van, nem kell, hogy aszfalt legyen az autó alatt!
Szerintem.
2/7 anonim válasza:
A terület a benzinkutat üzemeltető cég területe. Magántulajdon. Azt tilt meg amit akar. És mivel a parkoló elsősorban a kút vásárlóinak van, megtilthatja hogy ott parkolj. Addig parkolhatsz, ameddig tankolsz, vagy a shopban vásárolsz, vagy a büfében kajálsz. Amúgy mindenhol lehet parkolni az utakon, ahol tábla nem tiltja a várakozást, és marad a kocsi mellett elegendő szélességű úttest.
3/7 anonim válasza:
Meg. Az közforgalom számára megnyitott magánterület. Ha ott tankolsz, majd vásárolgatsz, kávézgatsz, reggelizel, addig állhatsz ott. Ha nincs nagyon kihasználva, nem gond, ha ott áll egész nap az autó, s jó fejek, akkor szerencséd van. De ne vedd zokon, ha elhajtanak.
Az út szélén nem tudsz parkolni?
4/7 anonim válasza:
Elég fura kis falucska lehet az, amelyikben a benzinkút parkolóján kívül sehol nem lehet megállni egy autóval...
5/7 A kérdező kommentje:
Sajna ott nem nagyon lehet sehol sem, mert út kereszteződés meg az út mellett egy bazi nagy árok van és annyira bent lenne az autó, hogy félek, hogy napközben vmi hülye elvinné. :(
2014. júl. 10. 14:43
6/7 anonim válasza:
Szabad megkérdezni, melyik település ez? Keresek neked helyet.
7/7 anonim válasza:
igen megtilthatja,
DE ha OTT tankolsz mindig és összehaverkodsz a kutassal akkor megengedi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!