Mivel tudnám rávenni hogy ne dohányozzon?
El vagyok keseredve.Van egy asztmás gyerekünk és egy 7,5 hós babánk.Nem túl nagy a lakásunk így mikor este hazaér a férjem és rágyújt,mi is kapunk belőle:((
Nem szoktunk vitatkozni,szinte semmin,ezt leszámítva.
Már nem tudom mit csináljak vele.Nem akarok állandóan vitázni,de elegem van a füstből.
Húú, azért ez elég meredek! Nem igazán tudom, mit tehetnél, ha nem érti magától, illetve attól sem, hogy szólsz.
Esetleg kérdezd meg, hogy mit gondold a dohányzásról, káros? Ha azt válaszolja igen, akkor kérdezed meg, hogy mi rosszat tett a két gyereke, hogy úgy érzi, ezzel kell őket büntetnie.
Ha nem állsz a sarkadra, akkor ez örök probléma marad! A kicsik megérdemlik, hogy kiállj értük. Közöld a pároddal, hogy a lakás mostantól nemdohányzó övezet, ha cigizni akar, rajta, de nem a lakásban. Ha pattog emiatt, akkor közöld vele, hogy attól, hogy ő szarik a két gyereke egészségére, te még nem, és az ő érdekükben döntöttél így. Vagy megszoksz, vagy megszöksz, ennyi. Mondd meg neki, hogy már eleged van a könyörgésből, ha nem tetszik valami, el lehet tolni a biciklit, az ő szenvedélybetegsége miatt nem engeded, hogy a gyerekeid szívjanak.
Ha ezt képtelen megérteni, akkor elég gáz a helyzet, mert akkor nyilvánvaló, hogy szarik rád is, és a gyerekeire is.
menjen ki az erkélyre vagy le az utcára.
nem is értem gyerek mellett rágyujtani a lakásban.
nekem szerencsém volt a párom leszokott amikor megszületett a kisfiam igaz utána 9 hónap múlva de ő sosem gyújtott rá itthon. most amit a cigire költött azt most biztosítás formájában félretesszük a kisfiamnak.
Minden este ezért megy a hepaj.Mondtam neki hogy semmibe nézi a tényt hogy ez nekünk rossz,de azt mondta hülyeséget beszélek.
Az erkélyre meg azért nem megy ki mert hideg van:(((
Azzal érvel hogy ő csak konyhába dohányzik.Ez így van csak az a bökkenő hogy a mi konyhánkon nincs ablak...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!