Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudnám rávenni hogy ne...

Mivel tudnám rávenni hogy ne dohányozzon?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve.Van egy asztmás gyerekünk és egy 7,5 hós babánk.Nem túl nagy a lakásunk így mikor este hazaér a férjem és rágyújt,mi is kapunk belőle:((

Nem szoktunk vitatkozni,szinte semmin,ezt leszámítva.

Már nem tudom mit csináljak vele.Nem akarok állandóan vitázni,de elegem van a füstből.

2010. márc. 12. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10 percet a hidegben el tud tölteni ha ennyire szeretne cigizni... attól hogy a konyhában van a levegő jár a lakásban...
2010. márc. 12. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
első vagyok. már bocs de miért kellett lepontozni? komolyan mondom öröm ezen az oldalon válaszolni!!
2010. márc. 12. 09:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Én már attól ki vagyok borulva, hogy a 20 lakásos házban, ahol lakunk, vki (egy 40 év körüli féreg, aki még az anyjával él :S )rendszeresen esténként a házban dohányzik, és a füst beszivárog az ajtónk alatti résen. Mire kimegyek, már sehol senki. És ez este 10-11 körül szokott előfordulni. Már tettem az ügyben lépéseket, de még nincs vége a "harcnak".

A párod én sem nagyon értem. Én ezt biztosan nem viselném el, ha lenne lehetőségem, elköltöznék tüntetőleg, én ezt 100%, hogy nem tudnám tolerálni!!!!

Esetleg keress neten erről szóló cikkeket, hátha meghatja.

Sok sikert, legyél kitartó !!!

*L*

2010. márc. 12. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Ugyan, első, minek húzod fel magad? Tudod nagyon jól, hogy vannak ezen az oldalon szánalmasan kisstílű emberek, akik ebben élik ki az elfojtott frusztrációjukat. Inkább örülj, hogy hozzásegítettél egy ilyen szerencsétlent egy kis feszültséglevezetéshez azzal, hogy lepontozhatta a válaszod. Ne is törődj vele. Inkább figyeld meg, hogy ez a válasz milyen gyorsan lesz lehúzva:DD

Kérdező szerintem is a sarkadra kell állnod, különben tényleg szegény kicsikéiden csattan az ostor. Mondd meg a férjednek, hogy vegyen kabátot, és menjen ki, vagy ne gyújtson rá, hiszen ő felnőtt ember, az ő egészségéért nem te vagy a felelős, de a gyerekek egészségéért igen. Legyél határozott, majd meghátrál. Tény, hogy a pasik nagyon makacsak, de ez nem makacsság, hanem ostobaság.

Ha számít neki a két gyerek jóléte, akkor kimegy, ha nem megy ennek ellenére sem, akkor mondd neki, hogy keressen olyan helyet, ahol dohányozhat a lakásban, mert te nem tűrsz tovább.

ҝ

2010. márc. 12. 10:58
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
A bölcsőhalál kockázatát növeli a passzív dohányzás. Öltözzön fel, és menjen az utcára cigizni.
2010. márc. 12. 11:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Megmutatom a férjemnek ha hazajön hátha több vélemény jobban hat rá.

Én nem pontoztam le senkit és mindenkinek külön köszönöm a hozzászólását:))

2010. márc. 12. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!