Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavarja, hogy mennyit...

Miért zavarja, hogy mennyit vásárolok, ha semmi köze hozzá? Tönkreteszi az életemet.

Figyelt kérdés

Az apám szerint beteges, hogy mennyi pénzt elköltök és mennyi cuccom van. Most kitalálta, hogy nekem segítségre van szükségem...

De nem értem, miért szól ebbe bele, amikor semmi köze hozzá.

1. Gyerektartást nem fizet már évek óta, előtte is csak több hónapos könyörgés után tette meg.

2. Nem az ő pénzét költöm.

3. Számomra ő egy idegen, ne próbálja megmondani, mit tegyek.

Kitalálta, hogy anya semmire nem nevelt, csak a rossz példa van előttem (anyának a pénz és az ehhez kapcsolódó dolgok az elsők, de ehhez már hozzászoktam az évek alatt), nem normális, hogy engedi, hogy akkor járjak haza, amikor akarok és az egész nyarat nélküle tölthetem, nem is foglalkozik az életemmel az anyám.

Ezt úgy mondja, mintha ő az utóbbi években minden nap beszélt volna velem és tisztában lenne az életemmel, pedig ez nem így van.

Az utóbbi időben vette fel velem a kapcsolatot, elmondása szerint rendeződött az élete és szeretné, ha többet beszélnénk... De csak azt hallgatom, hogy mennyire rosszul lettem nevelve, beszél anyával, hogy vidéken töltsem a nyarat apa szüleinél, jót fog tenni egy kis változás, ott majd igazi értékeket láthatok, stb.

Nem tudom, miért hiszi, hogy jön és majd mindent úgy teszek, ahogy ő kigondolja.

2014. máj. 25. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már megint te? Az eddigi történeteidben apádnál voltál.

Találj már ki valami újat. Senkit nem érdekel, hogy milyen gazdag vagy.

2014. jún. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!