Az beteg dolog, ha 16 évesen babaruhát vásárolok?
Kicsit. :D
Mi van, ha pl. más lesz a babadivat?
Honnan tudod, hogy lányod lesz? :D
Nem vagy hülye, szerintem nagyon büszkén fogod ráadni a kislányodra, ha majd lesz. :) Nagyon akarsz gyereket, tehát majd biztos lesz is, persze lehet hogy fiú lesz, de szerintem nem azon a párezer forinton fog múlni, hogy éhezik-e a család vagy nem, szóval nem hülyeség szerintem... :D Engem is sokszor elfog a kísértés, ha aranyos kis babaruhákat látok.
21/L
Hármat szeretnék, csak lesz köztük lány is. Ha mégsem, maximum elajándékozom. :D
A babadivat meg annyira lényegtelen szerintem, mondjuk számomra a felnőtt divat is. Egy kisbaba mindenben tündéri, a szép ruha mindig szép, és a fő lényeg, hogy kényelmes legyen neki. Ez pamut, tehát kényelmes. :)
Babadivat, édes istenem, ez most betett nekem nagyon. Remélem, azért ott még nem tartunk, hogy a babát érdekli, hogy mit adnak rá.
Szerintem teljesen normális, amit a kérdező csinált :) Ha nem lesz kislányod, legfeljebb elajándékozod a ruhácskát. Nekem is vannak régi babaruháim, amiket még én meg a húgom hordtunk, szerintem ha telik rá, akkor egy-egy kis ruhácskát megvenni kb. ugyanaz a kategória, mint őrizgetni a régi ruhákat a leendő babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!