Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az beteg dolog, ha 16 évesen...

Az beteg dolog, ha 16 évesen babaruhát vásárolok?

Figyelt kérdés
Ma voltam vásárolni, és olyan édes babaruhát láttam. Rózsaszín és az van ráírva, hogy "I love Mum", ráadásul még drága sem volt, szóval muszáj volt megvenni a majdani lányomnak... Nem várok babát, de nagyon akarok majd gyerekeket, mit árthat ha előre készülök? Lehet akkor már ilyet nem is lehet majd kapni. :D Nagyon hülye vagyok?
2011. aug. 15. 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem vagy hülye,de ez esetben mi van ha fiad lesz?
2011. aug. 15. 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit. :D

Mi van, ha pl. más lesz a babadivat?

Honnan tudod, hogy lányod lesz? :D

2011. aug. 15. 19:37
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy hülye, szerintem nagyon büszkén fogod ráadni a kislányodra, ha majd lesz. :) Nagyon akarsz gyereket, tehát majd biztos lesz is, persze lehet hogy fiú lesz, de szerintem nem azon a párezer forinton fog múlni, hogy éhezik-e a család vagy nem, szóval nem hülyeség szerintem... :D Engem is sokszor elfog a kísértés, ha aranyos kis babaruhákat látok.

21/L

2011. aug. 15. 19:39
 4/17 anonim válasza:
96%
Baba divat?Ugyan mar :))) Nem vagy dilis ha nem viszed tulzasba.De ha ugy megtetszett miert ne?
2011. aug. 15. 19:39
 5/17 A kérdező kommentje:

Hármat szeretnék, csak lesz köztük lány is. Ha mégsem, maximum elajándékozom. :D

A babadivat meg annyira lényegtelen szerintem, mondjuk számomra a felnőtt divat is. Egy kisbaba mindenben tündéri, a szép ruha mindig szép, és a fő lényeg, hogy kényelmes legyen neki. Ez pamut, tehát kényelmes. :)

2011. aug. 15. 19:40
 6/17 A kérdező kommentje:
Mármint a ruhát ajándékozom el. Nem a gyereket... :)
2011. aug. 15. 19:42
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

Babadivat, édes istenem, ez most betett nekem nagyon. Remélem, azért ott még nem tartunk, hogy a babát érdekli, hogy mit adnak rá.

Szerintem teljesen normális, amit a kérdező csinált :) Ha nem lesz kislányod, legfeljebb elajándékozod a ruhácskát. Nekem is vannak régi babaruháim, amiket még én meg a húgom hordtunk, szerintem ha telik rá, akkor egy-egy kis ruhácskát megvenni kb. ugyanaz a kategória, mint őrizgetni a régi ruhákat a leendő babának.

2011. aug. 15. 19:46
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy hülye,ezt inkább olyan babonaféléből nem szoktak!
2011. aug. 15. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Igen, ezt babona féléből nem szokták. Félnek ne hogy ezért ne legyen gyerek. De ettől függetlenül én is szoktam hasonlót csinálni, ugyan én 35 éves vagyok és már aktuális lenne, de még ez nekem is csak álom. Én a könyvesboltokban, a mesekönyveknél szoktam elcsábulni. Vettem már verses könyvet, mesekönyvet, gyereknevelési tanácsadó könyvet. :D Igen, kicsit nem normális dolog, de ki kell élni azt ami nem adatik meg még, vagy lehet soha.
2011. aug. 15. 19:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Erről jut eszembe, van üres babanaplóm is... Az is kislánynak van mondjuk, szóval remélem jön majd lányka is. :D
2011. aug. 15. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!