Az beteg dolog, ha 16 évesen babaruhát vásárolok?
Én kb 7 éves koromtól gyűjtögettem a gyerekruhákat.Van egy 6 évvel idősebb nővérem,és mindig együtt mentünk turkálókba babaruhákat nézni,és ha találtunk valami édes darabot akkor azt mondtuk,hogy a húgunknak lesz:)
Évekig csináltuk ezt.Persze nem lett húgunk.Annyi ruhácskát összegyűjtöttünk tesómmal,hogy két szekrény tele volt.Bár nővérem sok ruhácskát kötött, meg vart is, 15-16 éves kora körül.
Amikor én 20 éves voltam akkor szinte az összes összegyűjtött ruhácskát összepakoltuk és elvittük anyukámmal egy anyaotthonba.Pár darabot tartottunk meg leginkább azokat amiket tesóm készített.
Azért kellett odaadni mert anyukámnak el kellett adni a 3 szobás nagy étkezős lakásunkat mert apám követelte a részét,és kénytelen volt egy kisebbet venni.És oda ahova költözött már nem tudta ezeket a cuccokat átköltöztetni mivel nem fért volna el.
A kérdésedre is válaszoljak egyáltalán nem vagy hülye.
Én is úgy voltam vele tini koromba,hogy nekem 3 gyerekem biztos lesz.Most itt vagy 28 évesen van egy 2,5 éves fiam,és eszembe sincs még egy gyereket szülni.Nem azért mert nem szeretem a gyerekeket,hanem azért mert örülök,ha a fiamat fel tudom nevelni.
Jó tanács,ha lesz majd párod,biztos háttered(lakás), kereseted neked és párodnak,akkor 21-23 éves korod körül szülj gyereket.Meg persze ha megértél a gyerekre te is és párod is.
Sajnos mi akkor párommal még nagyon gyerekek voltunk.Bár ne lettünk volna.Az ismeretségi körömbe azok a nők akik ilyen fiatal korba szülték meg az első babájukat,azoknak már 2-3 gyerekük van, és nagyon jól élnek.
Én is vettem már 9 évesen is egy szép kis rózsaszínű macis pólót. Azóta az már nincs meg de van egy rugi, meg egy mosható pelus (azt párom vette) De baba sajna még nincs.
Szerintem tök normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!