Mit csináljak ha beteg vagyok, és ezért egésznap itthon poshadok?
Akkor kezdjél el tananyago pótolni, mert a lecke az nem minden. Az órákon nem csak házit adtak fel, hanem tanultak is.
/egy angoltanárnő/
köszönööm a válaszokat, a net meg a TV nem köt le annyira...
olvasni imádok, de sajnos már csak olyan könyveim vannak, amiket már többször is kolvastam :S
igen, az anyagot pótololom is rendesen, bár sajnos nem mindet sikerül,mert pl. a töri kicsit hosszú :)
Azért kíváncsi vagyok,milyen beteg is lehetsz!!
Léccives ozd meg velem/velünk.
Menj el sétálni valami csendes helyre azzal kikapcsol az agyad és a betegnek mindig jóttesz egy kis levegő.
(persze ha nem szakad az eső).
Nézz filmet addig is pihensz az ÁGYBAN!
És ne csak a leckét csináld meg,mert mindjárt vége az iskolának és nem lenne túl jó,most hiányozni.
Nekem most bronhitiszem van,de nem fertöző így megyek iskolába,igaz,hogy kín szenvedés a napom,de nem maradok le és tudok jaívitani,bár hozzá állás kérdés,betegen tényleg nemjó iskolába menni,de úgy érzem,hogy addig amíg bírom megyek.Mentem orvoshoz,2 hétig nem mehetnék adott gyógyszert és megkérdeztem,hogy fertöző-e?és hogy baj lenne-e ha emberek között lennék?
Azt mondta nem lenne túl jó,bár jó a szervezetem,de jó lenne pihenni.
Mindegy,nem rólam van szó.
Hát én ha otthon lennék akkor egész nap aludnék,mert taknyom-nyálam egyben van és fáradt vagyok meg ez az iskola is kifárasztott,na mindegy.
Szóval:
séta;gép;film;SÉTA;piihenés;rajzolj;olvass;TANULJ;segíts otthon a háztartásba; írjak még? :)
ma 17:12 vagyok:
Kedves Kérdező,elnézést ha b_nkó voltam,de már teljesen kész vagyok :( :)
Lehet,hogy mára hagyom is az oldalt.Ennyi elég is volt.
Mégegyszer bocsánat,csak tényleg felse kellet volna jönnöm.:)
Na szia.És remélem találsz valami elfoglaltságot.
köszi, nem voltál bunkó, csak lényegre törő!
Az a baj hogy én virusos vagyok, szóval 100%-hogy nem mehetek suliba. Az orvos meg azt mondta hogy lehetőleg eglsz nap feküdjek, lazuljak. Igen alvásügyileg jól állok: fél 12 kor keltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!