Hogyan buktal le a szuleid elott, hogy dohanyzol? (Mar ha dohanyzol)
Meglátott anyám egy nagyon értelmes munkatársa cigizés közben. Egyből felhívta anyámat, és olyanokat mondott, hogy drogozunk, biztos ópiumot szívunk, stb.
Anyám azzal várt, hogy elküld elvonóra. Elmondtam hogy néha cigizek, és szó sincs drogokról. Nem lett semmi a dologból, még 1 évig sunyiban cigiztem, nagyon ritkán, aztán lebuktam. Megtalált egy doboz cigit nálam, akkor elmondta hogy őt nem zavarja a dolog, álszent lenne, ha dohányzó létére tiltaná.
Anyukám sosem látott, csak beköptek neki, meg talált öngyújtót, cigit, de mindig kimagyaráztam magam. Azt mondja rá, hogy büdös, és ostoba vagyok, de én tudom mivel cseszem el az egészségem.
Apukám elvileg látott valahol, meg egyszer érezte, de nem szólt semmit.
18L
Na meselj kedves utolso:D
Hol buktal le?
Kiabalt anyud?:D
Anyukám meglátott, mivel a kedves hétvégén előbb jött értem, mint azt megbeszéltük...Nem kiabált. Igazából nem volt semmi, egyáltalán nem erre számítottam részéről. Szóval nem haragszik rám, de szomorú - ami nekem (életemben először éreztem ehhez hasonlót) nagyon szarul esik. De egy kicsit örülök is, hogy most már nem titok. Hogy nem parázok, hogy esetleg megtalálja a cigis dobozt, vagy hogy esetleg meglát valamilyen ismerőse és beköp.
Mondjuk még furán érzem magam, amiatt, hogy tud róla, de gondolom ezt majd idővel megszokom.:D
én nem cigizek, de az egyik osztálytársamat tudom hogy bukott le.
Infó órán kiment a tanár mert a szomszéd teremben hiányzott az a tanár aki órát tartott volna, és így néha át kellett mennie felügyelni. Egyszer nem jött vissza vagy 10 percig és az osztálytársam (fiú amúgy) előkapta a cigijét meg az öngyújtóját, és pont fújta ki a füstöt amikor bejött a tanár. Aztán persze elmondták a szüleinek is. Szerintem meg is érdemelte a hülyéje, legalább ne órán csinálta volna...
hát én 2x buktam le :) először mama előtt. elmentem suliba, és suli előtt cigiztem, azt mama jött a boltba ami a suli előtt van :) mama nem mondta el anyuéknak szerencsére.
másodjára a koleszban. tilos volt cigizni még az udvaron is. azt az akkori párom figyelte a nevelőnőket. de az egyiket összekeverte egy diákkal, tehát félig meddig telibe fújtam a nevelő nőt :) akkor kaptam beírást is, amit alá kellett iratni. hát megmutattam otthon akkor voltam már 17-18 éves. nem volt belőle nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!