Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan buktal le a szuleid...

Hogyan buktal le a szuleid elott, hogy dohanyzol? (Mar ha dohanyzol)

Figyelt kérdés

2014. máj. 18. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Meglátott anyám egy nagyon értelmes munkatársa cigizés közben. Egyből felhívta anyámat, és olyanokat mondott, hogy drogozunk, biztos ópiumot szívunk, stb.

Anyám azzal várt, hogy elküld elvonóra. Elmondtam hogy néha cigizek, és szó sincs drogokról. Nem lett semmi a dologból, még 1 évig sunyiban cigiztem, nagyon ritkán, aztán lebuktam. Megtalált egy doboz cigit nálam, akkor elmondta hogy őt nem zavarja a dolog, álszent lenne, ha dohányzó létére tiltaná.

2014. máj. 20. 06:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám sosem látott, csak beköptek neki, meg talált öngyújtót, cigit, de mindig kimagyaráztam magam. Azt mondja rá, hogy büdös, és ostoba vagyok, de én tudom mivel cseszem el az egészségem.

Apukám elvileg látott valahol, meg egyszer érezte, de nem szólt semmit.

18L

2014. máj. 20. 21:48
 13/21 anonim válasza:
51%
ne füstöld el a pénzed h*lye gyerek.minek az.nem csak a magad szervezetét,hanem másét is lerombolod.aműgy meg nagyon lassu és fájdalmas szenvedés lessz 20-25 év mulva....hidd el.gondojj arra hogy másra is köldheted nem arra hogy simán csak elfüstöld.
2014. jún. 7. 00:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es válaszoló vagyok - hát nem tartott túl sokáig lebukni a kérdés megválaszolása óta :D
2014. jún. 9. 00:48
 15/21 A kérdező kommentje:

Na meselj kedves utolso:D

Hol buktal le?

Kiabalt anyud?:D

2014. jún. 9. 07:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám meglátott, mivel a kedves hétvégén előbb jött értem, mint azt megbeszéltük...Nem kiabált. Igazából nem volt semmi, egyáltalán nem erre számítottam részéről. Szóval nem haragszik rám, de szomorú - ami nekem (életemben először éreztem ehhez hasonlót) nagyon szarul esik. De egy kicsit örülök is, hogy most már nem titok. Hogy nem parázok, hogy esetleg megtalálja a cigis dobozt, vagy hogy esetleg meglát valamilyen ismerőse és beköp.

Mondjuk még furán érzem magam, amiatt, hogy tud róla, de gondolom ezt majd idővel megszokom.:D

2014. jún. 9. 21:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

én nem cigizek, de az egyik osztálytársamat tudom hogy bukott le.

Infó órán kiment a tanár mert a szomszéd teremben hiányzott az a tanár aki órát tartott volna, és így néha át kellett mennie felügyelni. Egyszer nem jött vissza vagy 10 percig és az osztálytársam (fiú amúgy) előkapta a cigijét meg az öngyújtóját, és pont fújta ki a füstöt amikor bejött a tanár. Aztán persze elmondták a szüleinek is. Szerintem meg is érdemelte a hülyéje, legalább ne órán csinálta volna...

2014. jún. 19. 13:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
15-17ig titkoltam, anyukám rendszeresen talált gyújtót a nadrágzsebemben, amikor mosott, meg a felsőkben is, rámhagyta, mivel harmadik gyerek vagyok, de elmondta hogy nem örül neki. előtte nem szerettem rágyújtani, most 20 vagyok, fél éve nem szívom, de tudom hogy ha folyton mondogatta volna hogy ne cigizzek, akkor biztos szívnám :D szóval szülők, jobb ha nem csináltok belőle nagy baj, így lesz rá némi esély hogy időben leszokik a gyerek :)
2014. nov. 28. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én magam mondtam el nekik, közölték, hogy szokjak le. Aztán többször is lebuktam később a szag miatt. Nálunk elég komoly viták lettek belőle.
2015. febr. 24. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:

hát én 2x buktam le :) először mama előtt. elmentem suliba, és suli előtt cigiztem, azt mama jött a boltba ami a suli előtt van :) mama nem mondta el anyuéknak szerencsére.

másodjára a koleszban. tilos volt cigizni még az udvaron is. azt az akkori párom figyelte a nevelőnőket. de az egyiket összekeverte egy diákkal, tehát félig meddig telibe fújtam a nevelő nőt :) akkor kaptam beírást is, amit alá kellett iratni. hát megmutattam otthon akkor voltam már 17-18 éves. nem volt belőle nagy gond.

2015. febr. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!