Hogyan buktal le a szuleid elott, hogy dohanyzol? (Mar ha dohanyzol)
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 18:34
1/21 A kérdező kommentje:
Es meddig tudtad eltitkolni? Mit szoltak/megengedtek?
2014. máj. 18. 18:36
2/21 anonim válasza:
Nagykorúként cigiztem egy pár évig, így nem kellett titkolnom.
3/21 anonim válasza:
Egy éve dohányoztam már, éppen mentem a busz felé, amikor anyukám hirtelen kijött jobbról és észrevett. Azt mondta, szokjak le, de nem sikerült.
4/21 anonim válasza:
4 éve cigizek. 2 évvel ezelőtt talált egy üres dobozt anyum a párnám alatt akkor azt mondtam h csak nagyon ritkán fogadok el másoktól és hogy ez a doboz sem az enyém volt eredetileg. Akkor azt mondta hogy hagyjam abba teljesen. Azóta nem került szóba de szerintem tudja. 17/L
5/21 anonim válasza:
hány éves vagy??
am én 17 évesen buktam le vele azt hittem nincsenek itthol
6/21 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok.
Johetnek meg a valaszok!
2014. máj. 18. 21:44
7/21 anonim válasza:
2 évig dohányoztam (most hagytam abba). Anyám nem tud róla (legalábbis tőlem nem, és sosem buktam le) Apám viszont 1x meglátott. Vele megbeszéltem, hogy nagyon alkalmi dohányos vagyok, aztmondta ne cigizzek, és ennyi volt. Hozzátenném, mindkét szülőm legalább 15 éves kora óta dohányzik (most 41 es 38 evesek) szóval nekem könnyű dolgom volt, anyámmal lakok, sose érezte meg rajtam a szagot se.. 18L
8/21 anonim válasza:
*ja és amúgy nem alkalmi dohányos voltam :) 18L
9/21 anonim válasza:
16 voltam, anyukám azt mondta na gyere akkor szívjunk el egy cigit.
Erre én: NA de Anya!! én nem is cigizek!! (felháborodva)
Ő pedig csak vigyorgott, hogy ne nézzem hülyének, tudja. :D
Szóval így buktam le, hogy nem tudom hogy hogy..
10/21 anonim válasza:
Én még nem buktam le :) Remélem nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!