Ha dohányzol légyszi mérd meg te is!?
Figyelt kérdés
Megmértem dohányzás elött a pulzusom 66 volt,rá gyújtottam megmértem utána 88 lett! Nektek is ilyen? Én 9 éve dohányzom,22 éves vagyok! Le akarok szokni,amúgy 2 éve vették észre,hogy szapora a pulzusom,lehet a dohányzás miatt? De akkor másoknak miért nem,pl a páromnak elötte utána ugyanannyi! ? Érdekes!2014. máj. 13. 11:11
1/2 anonim válasza:
nekem ugyanannyi előtte is mint utánna a pulzusom. Bár én csak a regelli kávéhoz gyújtok rá, meg akkor amikor iszogatunk kicsit a haverokkal, szóval nem vagyok függő és soha nem is voltam, ez valami megszokás nálam, kávéhoz vagy piához jól esik de úgy napközben nem tudnék rágyújtani, próbáltam már de nem esett jól.
2/2 anonim válasza:
Engem meg marhára nem érdekel mennyi a pulzusom, meg időm sincs állandóan méregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!