Dohányzol? Korod? Ha igen, mióta? Miért (tehát minek a hatására szoktál rá - stressz, barátok stb. )? Ha nem, dohányoztál valaha? Meddig? Hogyan szoktál le?
Figyelt kérdés
Felmérésszerűség lenne, akinek van kedve, ideje, türelme válaszolni, az jöhet, igazából csak kíváncsi vagyok.
Előre is köszi!
2014. márc. 22. 13:27
1/5 anonim válasza:
Igen, 23F, 6 éve, társaság miatt
2/5 anonim válasza:
25 éves lány. Korábban láncdohányos voltam, napi 2-3 doboz, de 2.5 éve leszoktam egyik napról a másikra, az akkori párom miatt. Kb. 18 éves koromtól kezdve dohányoztam.
3/5 anonim válasza:
Igen, 20F, 6 éve, társaság miatt
4/5 dragonkalo válasza:
Igen,15/f,két és fél éve,barátok főleg,meg kíváncsiság.
5/5 anonim válasza:
szoktam napi 1-2 szálat, 15/f, már egy ideje tartom ezt a szintet, hát én már kicsi korom óta szeretem a füstjét, amikor apukám cigizett (már nem) akkor már sejtették, hogy dohányos leszek... egyébként bírom nélküle csak általában alvás és fogmosás előtt szoktam erkélyemen utána valahogy jobbat alszok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!