Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzol? Korod? Ha igen,...

Dohányzol? Korod? Ha igen, mióta? Miért (tehát minek a hatására szoktál rá - stressz, barátok stb. )? Ha nem, dohányoztál valaha? Meddig? Hogyan szoktál le?

Figyelt kérdés

Felmérésszerűség lenne, akinek van kedve, ideje, türelme válaszolni, az jöhet, igazából csak kíváncsi vagyok.

Előre is köszi!

2014. márc. 22. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, 23F, 6 éve, társaság miatt
2014. márc. 22. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
25 éves lány. Korábban láncdohányos voltam, napi 2-3 doboz, de 2.5 éve leszoktam egyik napról a másikra, az akkori párom miatt. Kb. 18 éves koromtól kezdve dohányoztam.
2014. márc. 22. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, 20F, 6 éve, társaság miatt
2014. márc. 22. 19:18
 4/5 dragonkalo ***** válasza:
Igen,15/f,két és fél éve,barátok főleg,meg kíváncsiság.
2014. márc. 22. 23:47
 5/5 anonim válasza:
szoktam napi 1-2 szálat, 15/f, már egy ideje tartom ezt a szintet, hát én már kicsi korom óta szeretem a füstjét, amikor apukám cigizett (már nem) akkor már sejtették, hogy dohányos leszek... egyébként bírom nélküle csak általában alvás és fogmosás előtt szoktam erkélyemen utána valahogy jobbat alszok:D
2014. márc. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!