Mitől öregedik el a méhlepény? Dohányzástól azt tudom de ha nem dohányzol akkor még mi válthatja ki?
Nekem ilyenkor egyes szintű volt, túlhordással kettes fokban érett lepénnyel szültem.
Szóval nem biztos, h ilyen ütemben öregszik.
Amíg a baba normálisan fejlődik, nincs gond.
Még itt is olvashatsz erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Első voltam.
Nem olvasgattam el a linkeket, lehet ott is írtak erről.
Úgy tudom, a túlzott kálcium bevitel is elősegíti a lepény öregedését valamint ez lehet genetikai adottság is.
A rengeteg beszedett Elevittől!!!!!!!!
14 hetes kor után egyátalán nem kellene azt a rengeteg vitamint szedni, csak azt ami esetleg hiányzik a szervezetből! Tudom hogy ez a vitamin ajánlása a dokinak sok pénzt hoz a konyhára, de egyátalán nem szükségszerü!!!!
16.29es, azért ez egy kicsit durva nem??
Azért 10 kismamából 8 szed terhesvitamint, akkor szinte mindenkinek idő előtt kellene hogy öregedjen a lepény?
Na ne viccelj már!!!
39 hetes vagyok és mai napig szedek vitamint a méhlepény pedig 2. fokban érett még! Ellenben mindketten egészségesek vagyunk, a napi munkát is eltudom látni nagyterhesen is gond nélkül.
Persze a vitaminoktól...pffff. hát ez tényleg vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!