Van itt olyan valaki akinek a mehlepeny elol fekszik es eltakarja a valamennyire a mehszajat?
Nem tudom, hol tartasz, de a 18. hétig még levándorolhat róla.
Barátnőmnél is így volt, természetesen szülhetett.
Nekem így volt egészen a 30. hétig. Akkor húzódott fel. Semmi problémát nem okozott, figyeltem, hogy ne emeljek nehezet, ne erőltessem meg magam. Ezen kívül a dokim annyit mondott, ha vérzek, irány a kórház - szerencsére nem volt rá szükség. 28 hetesen még egy 12 órás autóutat is bevállaltam.
A szülés rendben ment, nem volt semmi gond, természetes úton szültem.
Boldog babavárást és nem parázz ezen!
Szia!
Én 16 hetes terhes vagyok, és nekem teljesen eltakarja a méhszájat, abban reménykedek, hogy feljebb fog húzódni. Próbálok sokat pihenni, nem emelgetni (bár van egy 3 éves lányom), és nem idegeskedni. Remélem, hogy a 18 hetes un-án már valami pozitív változás fog látszani. És veled mi újság? Hány hetes vagy?
A 4. babámmal nekem is így volt :) Én nem véreztem, nem is okozott semmi panaszt. Így nem kellett feküdnöm, igazán komoly kíméletre se számíthattam. A dokim csak arra hívta fel a figyelmemet, hogy ha véreznék, barnáznék, görcsölnék, azonnal kórház.
Nekem a 32. hétre húzódott megfelelő helyre, így aztán simán szültem.
Minden jót! Pihenj, amennyit tudsz!
Nekem mélyen fekszik és teljesen takarja a méhszájat - legalábbis a 12 heti gen. uh-n még ezt mondták, de azt is vele együtt, hogy ez annyira nem mérvadó, mert a terhesség végéig még "felszállhat", úgyhogy nyugodjak meg. Nekem is említették a vérezgetést, de engem nem "riogattak" kórházzal, bár én hiszek annak, akinek azt mondták, hogy be kell feküdni ha vérzik.
Nemsokára megyek a 18. heti uh-ra, ott majd rákérdezek a méhlepényemre.
17 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!