Mióta anya vagy dohányzol?
Terhesség elején, amikor megtudtam egyből letettem. Anyai ösztön már dolgozott bennem.
Egészen a lányunk 6 hónapos koráig nem gyújtottam rá.
Akkor pedig egyik este vettem egy doboz cigit, mert egy nagyon - nagyon közeli hozzátartozóm autóbalesetet szenvedett és teljesen kész voltam napokig - hetekig.
Azóta este 1 szálat szívok el, de már most sem esik jól.
Terhes tuti nem vagyok, de a terhesség jót tett a dohányzásomnak.
Előtte sosem gondoltam volna, hogy valaha lerakom a cigit.. aztán mégis :))
Az a furcsa, hogy napközben egyáltalán nem kívánom. Nem is foglalkoztat. Még akkor sem, ha az utcán a képembe fújják. SŐT! Gyűlölöm, ha a füst az arcomba csapódik!
nem dohányzom
egy évvel azelőtt szoktam le,hogy terhes lettem,így terveztük
már három éves a fiam,és eszembe sem jut dohányozni
pláne nem előtte
nincs visszataszítóbb egy terhesen dohányzó,és egy babakocsit tolva vagy gyerekkel kézen fogva sétáló dohányzó nőnél.illetve apánál sem
hogy ne lássa?
Hát az nem érdekel ha látja hogy cigizek inkább az foglalkoztat hog ne menjen rá a füst.Terhesség alatt le tudtam tenni ,de ahogy kibuj,már gyujtottam is rá sajnos :(
Az első terhességem előtt a fogamzásgátlót és a cigit egyszerre tettem le. Ez 2 gyerekkel és 5 évvel ezelőtt volt.
A cigire nem szoktam vissza, de vettünk egy vízipipát és ha olyan összejövetel van amikor iszogatunk, koccintunk, akkor meggyújtjuk. A gyerek is látta már amikor itthon volt a baráti összejövetel.
Igen, bár közel sem annyit, mint előtte. Ahogy kiderült, hogy baba van, nem cigiztem. A másodikkal sem.
Viszont időnként nagyon jól esik, mert amit ketten művelnek néha, az próbára teszi a türelmemet :)).
Én is láttam a szüleimet dohányozni kiskoromban, és mégis felnőttként kezdtem csak el... szóval az nem zavar, ha látják, de nem fújom a képükbe. Meg eléggé behatároltam magam: csak itthon, de nem benn a lakásban. Ha megyünk bárhová, nem is viszek magammal, mert mindezek ellenére is úgy gondolom, hogy nagyon csúnya látvány anyuka két picivel meg bagóval. A környékünkön látni ilyeneket, nem süllyednék a szintjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!