Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta anya vagy dohányzol?

Mióta anya vagy dohányzol?

Figyelt kérdés
Ha igen, a gyerek előtt vagy inkább úgy, hogy ne lássa?
2012. okt. 2. 13:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%

Terhesség elején, amikor megtudtam egyből letettem. Anyai ösztön már dolgozott bennem.

Egészen a lányunk 6 hónapos koráig nem gyújtottam rá.

Akkor pedig egyik este vettem egy doboz cigit, mert egy nagyon - nagyon közeli hozzátartozóm autóbalesetet szenvedett és teljesen kész voltam napokig - hetekig.

Azóta este 1 szálat szívok el, de már most sem esik jól.

Terhes tuti nem vagyok, de a terhesség jót tett a dohányzásomnak.

Előtte sosem gondoltam volna, hogy valaha lerakom a cigit.. aztán mégis :))

Az a furcsa, hogy napközben egyáltalán nem kívánom. Nem is foglalkoztat. Még akkor sem, ha az utcán a képembe fújják. SŐT! Gyűlölöm, ha a füst az arcomba csapódik!

2012. okt. 2. 13:29
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
A fiam 4 hónapos lesz, tápszeres és dohányzom újra. Ha nagyobb lesz elmagyarázom, hogy nem egészséges, amit anya csinál,de nem fogok bujkálni előle. Dohányzó embert máshol is fog látni, nem ezen múlik kipróbálja-e valaha vagy sem.
2012. okt. 2. 13:29
 3/21 anonim ***** válasza:
65%

nem dohányzom

egy évvel azelőtt szoktam le,hogy terhes lettem,így terveztük

már három éves a fiam,és eszembe sem jut dohányozni

pláne nem előtte

nincs visszataszítóbb egy terhesen dohányzó,és egy babakocsit tolva vagy gyerekkel kézen fogva sétáló dohányzó nőnél.illetve apánál sem

2012. okt. 2. 13:30
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

hogy ne lássa?

Hát az nem érdekel ha látja hogy cigizek inkább az foglalkoztat hog ne menjen rá a füst.Terhesség alatt le tudtam tenni ,de ahogy kibuj,már gyujtottam is rá sajnos :(

2012. okt. 2. 13:31
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
nem, teherbeesés előtt egy évvel letettem, ahogy a férjem is, ennek már két és fél éve. Sem előtte, sem a háta mögött nem fogjuk újrakezdeni. Így mutatunk példát.
2012. okt. 2. 13:33
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Mikor megtudtuk,hogy jön az 1.babánk akkor letettem,azóta született még két tesó és egyetlen szálat sem szívtam el:))Érdekesség azomban,hogy van mikor el tudom képzelni,hogy rágyújtok és olyan is van,hogy az utcán ha megy előttem dohányzó akkor jól esik a füst illata!DE NEM FOGOK RÁGYÚJTANI SOHA TÖBBÉ!!!!Egészségtelen,drága.....
2012. okt. 2. 13:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Még babatervezéskor letettem,sőt,mióta megszületett,Apa sem dohányzik itthon,maximum ha a barátaival szórakozni megy.Viszont a nagyszüleit látja,nem bujkálnak,nem is kell,majd ha megérti elmondjuk neki,hogy ez "rossz" szokás,és miért káros.Aztán ha tizenév múlva ki akarja mégis próbálni,nem sokat tehetek ellene.
2012. okt. 2. 13:35
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
mikor megtudtam hogy babám lesz azonnal letettem aztán mikor már nem szoptattam újra rászoktam de vagy csak 4 hónapig aztán 2 évig nem cigiztem megint, aztán jött második terhesség. MIkor megszületett a kisfiam hihetetlen teljes lett az életem de 2 hónap után minden felgyülemlett nem bírtam a gyűrődést és rágyújtottunk a férjem is. Ez volt júliusban azt óta füstölgünk de le kell hogy tegyük mert gyengít minket felváltva betegszünk meg.
2012. okt. 2. 13:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességem előtt a fogamzásgátlót és a cigit egyszerre tettem le. Ez 2 gyerekkel és 5 évvel ezelőtt volt.

A cigire nem szoktam vissza, de vettünk egy vízipipát és ha olyan összejövetel van amikor iszogatunk, koccintunk, akkor meggyújtjuk. A gyerek is látta már amikor itthon volt a baráti összejövetel.

2012. okt. 2. 13:37
 10/21 anonim ***** válasza:
62%

Igen, bár közel sem annyit, mint előtte. Ahogy kiderült, hogy baba van, nem cigiztem. A másodikkal sem.

Viszont időnként nagyon jól esik, mert amit ketten művelnek néha, az próbára teszi a türelmemet :)).

Én is láttam a szüleimet dohányozni kiskoromban, és mégis felnőttként kezdtem csak el... szóval az nem zavar, ha látják, de nem fújom a képükbe. Meg eléggé behatároltam magam: csak itthon, de nem benn a lakásban. Ha megyünk bárhová, nem is viszek magammal, mert mindezek ellenére is úgy gondolom, hogy nagyon csúnya látvány anyuka két picivel meg bagóval. A környékünkön látni ilyeneket, nem süllyednék a szintjükre.

2012. okt. 2. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!