Szoktatok "őrjöngni" a gyerekeitekkel? Játékra értem, mikor az anya is visítva, őrült módjára rohangál a kertben a gyerekkel, aztán a fűben fetreng velük.
Szoktam :)
1 éves kisfiammal kergetőzni szoktunk a lakásban négykézláb, visítozni, elbújni aztán előugrani. Kiabálni, sikongatni.
A 4 évessel pedig épp a hétvégén gurultunk le egy domboldalon sikítva, vihogva :)
igen, mert neki ez a legjobb jatek es tudom furan hangzik elvezem :)
pl betesszzuk a kedvenc cd-jet es ugralunk az agyon kozben csikizzuk egymast
volt, hogy fagyizni mentunk es veletlenul meglokott es fagyis lett az arcom utanna es is osszefagyiztam az ovet.....
babazunk es amikor en kezdem unni, akkor a babajaval el kezdem csikizni o is engem es nagy hemperges lesz a vege a foldon
rengeteg ilyen van :) imadom amikor annyira nevet, hogy mar csupa konny a szeme es alig kap levegot :) en is jol erzem magam kozben.Ezek a legszebb pillanatok, meg amikor nezhetem, hogy alszik :)
2.5 eves a lanyom
Az én kisfiam még csak 7 hónapos, de mi a férjemmel együtt már most "őrjöngünk" vele. Mostanában az neki a legjobb játék, ha visong, mint egy őrült (kezdi felfedezni a hangját), és ha ilyenkor mi is őrült módjára vissza visítunk, hát az neki a legnagyobb boldogság :)
Ha valaki látna, hallana minket ilyenkor, biztos hülyének nézne, de nem zavar. Biztos vagyok benne, hogy később is sokat fogunk játszani a gyerekkel, ilyen "őrült" módon is, valahol lélekben mi is gyerekek maradtunk :)
Naná, hogy szoktam! XD Legjobb móka!!!!
4 és 2,5 évesek amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!