Férfiak mi a véleményetek az egyedülálló anyukákról?
Szia!
Én mint nő tudok neked erre a kérdésre válaszolni.Engem anno két kicsi gyerekkel hagyott ott a férjem egyedül.A nagyobb 6 a kisebb 1,5 éves volt.Azt hittem sosem fogok párt találni mert egy gyerekes nő nem kell a pasiknak.Mégsem így történt és egy olyan férfi szemelt ki magának akivel évek óta egy környéken éltünk.Annyira el voltam bújva a magam kis elhagyatott világába,hogy nem vettem észre a közeledési kísérleteit.Azt hittem csak lefeküdni akar,mert úgy gondolja könnyen kapható olcsó nőcske vagyok,aki ráadásul mélyponton van,hát biztos könnyű lesz ledönteni.De ezt csak én gondoltam így.Azóta ő a férjem és most vagyok 36 hetes kismama a második közös gyermekünkkel.A két gyerekemet úgy szereti,mintha a sajátja volna.Szóval szerintem vannak aki pozitívan minden előítélet nélkül gondolnak a gyerekes egyedülálló nőkre.Az én esetem jól alakult hál Istennek.
Minden jót!
9 évvel fiatalabb a párom
anno 2 gyerekkel ismert meg most már 20hós a közös gyerkőc :-)
szerintem jó a véleményük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!