Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak mi a véleményetek az...

Férfiak mi a véleményetek az egyedülálló anyukákról?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mint nő tudok neked erre a kérdésre válaszolni.Engem anno két kicsi gyerekkel hagyott ott a férjem egyedül.A nagyobb 6 a kisebb 1,5 éves volt.Azt hittem sosem fogok párt találni mert egy gyerekes nő nem kell a pasiknak.Mégsem így történt és egy olyan férfi szemelt ki magának akivel évek óta egy környéken éltünk.Annyira el voltam bújva a magam kis elhagyatott világába,hogy nem vettem észre a közeledési kísérleteit.Azt hittem csak lefeküdni akar,mert úgy gondolja könnyen kapható olcsó nőcske vagyok,aki ráadásul mélyponton van,hát biztos könnyű lesz ledönteni.De ezt csak én gondoltam így.Azóta ő a férjem és most vagyok 36 hetes kismama a második közös gyermekünkkel.A két gyerekemet úgy szereti,mintha a sajátja volna.Szóval szerintem vannak aki pozitívan minden előítélet nélkül gondolnak a gyerekes egyedülálló nőkre.Az én esetem jól alakult hál Istennek.

Minden jót!

2012. szept. 9. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

9 évvel fiatalabb a párom

anno 2 gyerekkel ismert meg most már 20hós a közös gyerkőc :-)

szerintem jó a véleményük

2012. szept. 9. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint a gyermektelen nőkről... egyikről jó, a másikról kevésbé jó... tudod, a nőnek az csak az egy tulajdonsága a sok közül, hogy van-e gyereke, azon kívül csinos vagy elhanyagolt, értelmes vagy buta, jóindulatú vagy rosszindulatú, lehet vele beszélgetni vagy nem lehet, stb... csakúgy, mint az összes többi ember. (már csak hogy egy férfi is hozzászóljon:)))
2012. szept. 10. 02:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitív válaszokat, olyan jó ezeket olvasni. Én 25 éves vagyok, nem hanyagolom el magam, mégis olyan reménytelennek látom a helyzetet.
2012. szept. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!