Ki mennyi zsebpénzt kap/ad?
Figyelt kérdés
mennyi zsebpénzt kaptok otthon, vagy épp mennyit adtok a gyereknek? Ja és milyen időközönként?2014. ápr. 29. 23:07
1/10 anonim válasza:
Szülinap, névnap, Húsvét, Karácsony, Mikulás. Ezekre kaptam 500 - 2000 Ft-ot. Kimondott zsebpénzt nem. Ha kellett valami, akkor szóltam és eldöntötték, hogy megkapom-e és ha igen, akkor mikor.
2/10 anonim válasza:
heti 7-10 ezer Ft
De koleszos vagyok, szóval ebben benne van az egész heti élelmem :D
3/10 anonim válasza:
Heti 3-4-5 ezret, de ebben nekem is benne van az egész napos kajám.
Olyan zsebpénzt, amit kimondottan szórakozásra költenék, nem kapok, ha van valami program, amire el szeretnék menni, akkor megbeszéljük otthon.
4/10 anonim válasza:
Havi 12 ezer Forintot. Viszont a téli és nyári ruhavásárláson túl mindent ebből fedezek, ruhát, a kiegészítőket, újságot, kaját, szórakozást (mozi, kávé, stb). Illetve, ha kell valamilyen nagyobb értékű dolog, arra is én gyűjtöm össze a pénzt. Legyen ez fülhallgató vagy laptop. Ünnepekre a szüleimtől sosem kapok pénzt.
5/10 anonim válasza:
Havi 10 ezer jön kártyára, de ezen kívül ha veszek valami ruhát, mobiltokot, amire szükségem van, azt utána visszakapom. Ezen kívül ha elfogy a készpénzem, és nem tudok kivenni, mert messze van, vagy a hónapban már vettem ki, akkor kapok 1-2 ezret.
6/10 anonim válasza:
Hetente 10-20 ezer de ez nem példa !
7/10 anonim válasza:
Én a családi pótlékot kapom a kártyámra. Kb 13000 ft
8/10 anonim válasza:
Havi 4000. De ha valami nagyon kell, akkor vesznek, pl cipőt, kabátot... Ez a 4000 arra van, hogy elmehessek erre-arra, gyűjthetem, vagy vehetek belőle valami ruhát is akár.
9/10 anonim válasza:
Heti 1000-2500.. kolis vagyok..ebben benn van a kaja is.. néha a buszköltség is (ha anyám néha kitalálja h jajj nem beszélgettem vele eleget, szóval nem ad egyáltalán..úgy kell vele spórolnom, hogy ilyen esetekkor a buszköltségre még maradjon..vagyis hetente max 500at költhetek kajára)
10/10 anonim válasza:
Havi 1000 forintot kapok 13 éves létemre, de a ruháktól kezdve az édességeket keresztül az ajándéktárgyakig (pl. ha szülinapi buliba megyek) nekem kell fizetni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!