16-17 éves lányok! Ti mennyi zsebpénzt kaptok?
Ha kaptok akkor havonta vagy hetente? Mire költitek? Elég szokott lenni(arra amiket venni akartok)?
egy 17 éves lány
Hát, én általában amikor kérek, akkor kapok. :) Körülbelül 2ezret szoktam kapni, van, ritka eset amikor naponta kell, van, amikor hetente-kéthetente. :)
17L
hát én sem kapok úgy:D
pl a mindennapi cigim,az betudható zsebpénznek. de ha kell valamire akkor kapok,vagy néha csak úgy:D most pl kaptam 50 EU-t. ( nem mo-n élünk 1 éve) ha össze számolom akkor várjál: napi 5 eu a cigi az 30x5= 150 eu
plusz kapok havonta kb 200 eu-t. az 350 :D kb így. van amikor csak 100-at-150-et kapok :)
Mindent megvesznek amire szükségem van, ha kell pénz pl szórakozásra, akkor adnak.
Ha esetleg a kapott pénzből maradna azt félreteszem, és gyűjtögetem, de abból nem nagyon költök.
Én egy hónapban kapok 3500-4000t. Kajára, innivalóra. Ami nagyon kell.
Igen, általában elég. Ha meg nem, akkor a vésztartalékomból kiveszek egy keveset (oda teszem amit pl. szülinapra kapok). Ott több mint tízezer forint összegyűlt 4 év alatt. Abból szoktam nadrágot/cipőt venni, ami TÉNYLEG NAGYON KELL (mert pl. nem tudok suliba menni mert az egyetlen topánkám szétszakadt....).
van,hogy néha anya vesz kaját,vagy szendvicset csinál,de amikor nem,akkor kb. 250-300 ft-t kapok kajára.
+ karácsonyra,szülinapra...stb kapok pénzt,azt félrerakom,arra az esetre,ha nem kapnék annyit amennyit kérek,vagy ha spórolok valami nagyobb dologra.De általában ha kérek,akkor kapok is,persze ésszerű keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!