Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16-17 éves lányok! Ti mennyi...

16-17 éves lányok! Ti mennyi zsebpénzt kaptok?

Figyelt kérdés

Ha kaptok akkor havonta vagy hetente? Mire költitek? Elég szokott lenni(arra amiket venni akartok)?

egy 17 éves lány

2013. máj. 20. 18:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Semennyit. Néha-néha ha bulizni akarok menni akkor adnak valamennyit.
2013. máj. 24. 14:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Heti 2000 forint az állandó zsebpénzem, ebből meg tudok venni magamnak mindent, amire "szükségem lehet", mozijegy, könyv (háromhetente összejön egyre a pénz), de a lovaglóóráimat anyuék fizetik, az havonta 19.000, ebből maximum 5000-et fizetek.

Általában nem költöm el a pénzem, spórolok új biciklire, már majdnem egy éve, lassan összejön a pénz :)

16/L

2013. máj. 24. 20:05
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
semennyit, szórólapozásból és alkalmi munkákból szerzek pénzt, pl sóderhordás vagy ilyenek, engem az életre nevelnek, meg kell szoknom a munkát és a csekély pénzt amit kapok érte... ez így van 12 éves korom óta (azóta dolgozok) a ruhákat, és a kaját nyáron magamnak én fizetem mivel egyedül vagyok itthon, 16/L
2013. máj. 26. 10:44
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó! Mit dolgozol 12 éves korod óta? Tudtommal nem legális ebben a korban, kivéve ha kutyasétáltatásról, gyerekvigyázásról vagy hasonlóról van szó.
2013. máj. 26. 16:46
 15/22 anonim ***** válasza:
apám amit vállalt szórólapozást én csináltam helyette és én kaptam a pénzt
2013. máj. 26. 16:52
 16/22 anonim válasza:
8%
Én 12 éves vagyok és havonta kapok a jegyeimért pénzt és szerintem ez jó megoldás, mert így legalább van miért tanulni.
2013. máj. 27. 17:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves 6os! En is külföldön élek! Nem szabad összehasonlítani a külföldi illetve hazai keresetet! Kulfoldon kicsit könnyebb meg élni illetve zsebpénzt a

dni! 2gyerekkel kb annyi a kiadas itt egy heten mint otthon 1-masfel héten!Mas a fizetés mértéke és ezzel aranyosan az étel ára egy minden más is többe kerül! Kérdésre valaszolva 10eve mikor en voltam 17nem kaptam semmi zsebpénzt! Fodrász tanuló voltam volt borravalim illetve diak munkát vallaltam!:-)

2013. aug. 20. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Az előző tanévban heti 1000Ft-ot kaptam, de kaját meg innivalót vittem itthonról, mert anya/apa megvette, megcsinálta, így arra költhettem, amire csak akartam, de általában szép lasan összegyűjtöttem, vagy ha vásároltam is belőle, a 200-asokat mindig félretettem, és szép lassan gyarapodott, abból egészen nyárig egy Ft-ot sem vettem el, így lett nyárra is egy kis pénzem, ha már diákmunkám nem lett... 17L
2013. aug. 21. 10:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt ennyi idősen, hogy mindig kaptam valamennyi aprót sulira ennyi idősen. De ez az volt, hogy kajálás. /pár száz ft./

Egyébként minden mást magam állok.

2013. aug. 21. 14:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Én havonta kapok 10.000 Ft-ot. Általában nem költöm el, hanem összegyűjtöm :)
2013. aug. 21. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!