Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, itt a fórumon!...

Kamasz fiúk, itt a fórumon! Volt valaki közületek hasonló helyzetben? Segítséééég! "egy kamasz fiú édesanyja"

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy egyáltalán nem tanul, visszabeszél, amit eddig nem tett... direkt nem csinál meg dolgokat és ezt meg is mondja szemtől szemben... valamint nem is érdekli, ha megkérem valamire... iszonyat kosz van a környezetében és egyáltalán nem tisztálkodik... (napokig nem fürdik és nem is cserél ruhát)

Máskor meg kérés nélkül segít, kedves és bőbeszédű...

Olyan, mintha két személyiség lakna a gyerekemben...

Volt valaki ilyen helyzetben??? Mit csináljak???? HELP!!!!

2014. ápr. 24. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló! A nadrágszíjat erős túlzásnak érzem. Bőven elég a fakanál is.
2014. ápr. 24. 21:41
 22/71 anonim ***** válasza:
Nem ment haza könnyes szemekkel soha :) Figyelmeztetve volt. Az életben is így megy, ha mittudomén figyelmeztetnek, hogy ha mégegyszer megversz valakit, akkor mész börtönbe és mégis megteszed mégegszer, akkor magadra vess. Ő is figyelmeztetve volt egy csomószor. Megérdemelte.
2014. ápr. 24. 21:55
 23/71 anonim ***** válasza:
Pont ugyanígy vagyok a veréssel is. Nem egyszer szóltam, hát megérdemelte. De azt legalább nem látta egy egész iskola.
2014. ápr. 24. 22:06
 24/71 anonim ***** válasza:
Azért az elég szegénységi bizonyítvány a gyerekre nézve, ha nem fürdik napokig, és nem is érdekli. Nálam néha van, hogy hétvégén elalszok egy filmen pl., és még nem vagyok lezuhanyozva, hát reggel már olyan iszonyat büdös vagyok, hogy rohanok még reggeli előtt zuhanyozni. A fiúknál így 16-7 éves korban a hormonok miatt nagyon fontos, hogy normálisan tisztálkodjanak.
2014. ápr. 24. 22:11
 25/71 anonim ***** válasza:
41%

39F 1-es, neked feláll attól ha egy gyengébb embert megverhetsz? gratulálok, büszke lehetsz magadra

remélem van gyereked, aki így neveltél, és megéred, hogy ő lesz az erősebb, és te meg a kiszolgáltatottabb

kamatostól kapod majd vissza mindazt a jót amit te adtál

csak akkor már késő lesz sírni

2014. ápr. 25. 00:07
 26/71 anonim ***** válasza:
82%

a verés nem vezet sehova, az a tehetetlenség bizonyítéka

amikor segít, kedves és bőbeszédű ülj le vele és beszélgess vele

kérdezd meg mi a problémája, miért nem fürdik, stb

menjetek el együtt kirándulni, csináljatok közös programokat

eddig fürdött és tanult? nem lehet, hogy drogozik?

van ilyen segélyszolgálat azokkal beszélj, és ne verd meg a kamasz gyereked, sehová nem vezet, max nem mondd neked majd igazat

kamaszkorban az a legfontosabb, hogy te biztos bástya legyél a gyereked életében, ahová vissza lehet húzódni a világ elől, ahol elfogadják és szeretik feltétel nélkül

akkor is ha koszos, ha visszabeszél, és ha netán drogozik (de lehet hogy nem, beszélj kamasz segélyszolgálatokkal, ők jobban felismerik a jeleket)

szeresd, néha babusgasd is,

az ember ilyenkor olyan mint egy 5 éves, szívesen az anyja ölébe ülne, meg nem is

lehet, hogy először elhúzódik, akár agresszív is lehet, de igazából vágyik rá

az a lényeg hogy szeresd és érezze is ezt

2014. ápr. 25. 00:15
 27/71 anonim ***** válasza:
7-es a nem fürdésért, szemtelenségéért, ami a kamasz kor velejárója, szijjal kell verni a gyereket? te normális vagy?
2014. ápr. 25. 00:22
 28/71 anonim ***** válasza:

aki szijjal veri a gyerekét, gondolom őt is verte az apja, megérdemelne egy jó kis korbácsolást, hogy felfogja mit is tesz a gyerekével

a gyerek nem a tulajdonod, hogy összeverheted ha neked úgy tetszik

látom, van itt egy pár barbár

2014. ápr. 25. 00:25
 29/71 anonim ***** válasza:

"Nem elfogadható. A szülő nem azért van, hogy téged kiszolgáljon. Te meg gondolom elvárod, hogy azonnal megvegye neked, amit kinézel. Régen nem ez volt. A gyereknek nem csak annyi dolga volt, hogy meressze a seggét és tanuljon. Iskola mellett házimunka, sokaknak még igazi munka. Nem érdekelte a szülőt, hogy mit csinálsz éppen. Ha feleseltél, akkora pofont kaptál, hogy zúgott a füled. Nagyon el vannak kapatva a mai fiatalok."

egy nagy f.a.s.z.t!

Engem nem vert se anyéám, se apám, én sem verem a gyerekem, mégis tisztességes ember lett belőlem, és igen én is visszabeszéltem, meg hangulatingadozásaim is voltak, ez a kamaszkor része

mire mentek a veréssel ti szerencsétlenek? bemutatod a dominanciádat a gyereked előtt? a gyereked gyáva lesz és sunyi és majd eltitkol előled mindetn mert fél hogy megvered? mit fogsz csinálni amikor már ő lesz az erősebb? majd ő ver meg téged? mert arra számítgattok barbárok, hogy egyszer fordul a kocka!

a jogi aspektusba bele sem menjünk, nem verünk se gyereket se felnőttet

a konfliktusokat és vitákat nem veréssel oldjuk meg

2014. ápr. 25. 00:30
 30/71 anonim ***** válasza:

"7-es a nem fürdésért, szemtelenségéért, ami a kamasz kor velejárója, szijjal kell verni a gyereket? te normális vagy?"

Nem én vagyok a 7-es, de ott szó nem volt nem fürdésről. Inkább lógásról és hasonlókról, amit én sem néznék el. Szövegértés...

2014. ápr. 25. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!