Hogyan dolgozhatom fel, ha tudom, hogy meg fog halni?
Próbálj a Húgodba "kapaszkodni", legalább ő biztosan megmarad neked! Nagyon rossz lenne, ha ő se lenne.
Biztos már, hogy nem fog meggyógyulni Édesanyád?
Én 20 voltam, amikor Anyut először műtötték (rosszindulatú vesedaganattal). Nem sok esélyt adtak az életben maradásra, de sikerült! Szorítok nektek!
Pár hozzád közel álló személynek (barátod, pár jó barátnőd) fedd fel ezt a dolgot, mivel most akkora változáson fogsz átmenni, hogy csak elidegeníted őket magadtól.
Mindenki érezheti ezt rajtad a környezetedben, de nem mernek szólni, vagy magukban keresik az okokat, ezért érdemes- kötelező a fontos személyeknek elmondani, hogy őket se veszítsd el a jövőben.
Biztos vagyok benne, hogy támogatni fognak Titeket mindenben.
Ajánlanám azt is, hogy a kérdéses személlyel is beszéld meg ezt a dolgot, és ne kibeszéletlenül történjen meg a legrosszabb dolog, mivel ezt életed végéig bánni fogod.
Ülj le vele, és mond meg neki, hogy látod a dolgok állását, és neked úgy tűnik, ez nem az aminek mondták..... beszéljétek meg, érezze a támogatásodat, hiszen számára is ugyanolyan szörnyű érzés lehet, mint a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!