Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az, hogy első terhességi...

Az, hogy első terhességi hetekben kisebb a pertezsák mint kéne lehet jele annak, hogy elfog halni?

Figyelt kérdés
Midjárt 7 hetes vagyok de a baba 5 és félnek felel meg.
2013. ápr. 25. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet kesöbb fogant...gondolom egy vagy két hét múlva vissza kell menned...biztos nőni fog addig
2013. ápr. 25. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is így van, tegnapelött voltam dokinál, már bőven a 8. hétben kellene lennem, de csak 6 hét 2 naposra mérte. Bő 1 héttel kisebb. Amit nem is értek, mert pontosan tudom melyik együttlétből jött a baba, persze az elképzelhető, hogy több napot is életképesek voltak a spermiumok és betudták várni a késöbbi peteérést. Err etudok gondolni, meg arra, hogy amúgy sem 28 napos ciklusaim vannak, hanem 32-33 (néha 34) és így amúgy sem a 14-15. napon van pé-m. Így a kettő együtt már magyarázat lehet erre, de akkor is furcsállom.

Nekem volt már szívhang és szabályos a petezsák, tehát nem hiszem, hogy gond van. Ha nálad is ezek rendben vannak, akkor szerintem nincs gond. Mondtak valamit?

2013. ápr. 25. 08:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy midnen rendben van. De az ember, mindig izgul..
2013. ápr. 25. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én menzesz szerint 6 hetesen voltam először UH-n (tudom mikor fogant, és aszerint is 6 hetesnek kellett lennie), de ott csak 5 hetesnek felelt meg a petezsák, és még üres volt.

Menzesz szerinti 10. héten voltam legközelebb, ott már minden mérete 10 hetesnek megfelelő volt.

25 hkm

2013. ápr. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!