Az első trimeszterben mikortól kisebb az esélye a spontán vetélésnek?
Igazából a 12. héttől kevesebb az esélye a vetélésnek!De miért is gondolkozol ilyenen??Nem fogsz elvetélni, és ennyi!!Én is rettegtem, mert volt egy elhalt terhességem a 0. héten, és már nem is reménykedtem, aztán a sors úgy akarta hogy legyen még egy babám!Nyugi, semmi probléma nem lesz!!
37hetes Km
A 12.hétben a legkisebb az esély.
Nem kell aggódnod,annál roszabb a várakozás-én már csak tudom! Ha már volt spontánod,monjuk a 7. héten,akkor a 9. héten fellélegezhetsz. De felesleges ezen aggódnod!:)
Én a második 19:13-as vagyok.
Nekem is volt egy vetélésem,a doki szerint az 6. héten,de mivel tudom,mikor fogant,így bizton állítom,hogy a 8. héten ment el a baba. Azután ismét babás lettem,persze,rettegtem,és csaka 12. héten,az uh után kezdtem nyugisabb lenni,de csak a 18.hét után lélegeztem fel.
szia. nah latod igy kezd gondolkozni, en 3hetet fekudtem, beverzes miatt, es a 12ik hetig nagyon aggodtam, de feleslegesen, rajottem hogy csak magamat idegesitem vele. es semmi bajunk nincsen.
csak nyugi. semmi parazas!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!