Szerintetek nagy bűn ez 17 évesen? 17/L vagyok a barátom 17/F
Az elsőnek igaza van. Persze nem normális, hogy 14 évesen járnak, de van ilyen. Ha 17 évesen van egy pasi, az nem bűn, csak mindig legyél észnél!(:
15/L^^
17 évesen már bőven normális.
Manapság már sok 13-14 éves nem szűz, na azt nagyon korainak tartom.
De, hogy 17 évesen ne is randizhass??
Ez erős túlzás.
Szerintem bűn, hogy titokban csinálod. Így soha az életben nem fogsz tudni kialakítani a szüleiddel rendes kapcsolatot, bizalmat stb., mert bármilyen konfliktusotok lesz, te inkább titokban csinálod a dolgokat, minthogy harcolj azért, hogy megértsék a dolgokat. Persze nyilván nem normális, hogy tiltanak attól, hogy barátod legyen, de ha később komolyra fordul a dolog, és kiderül, hogy ti előtte évekig titokban jártatok, soha nem fogják őt elfogadni a szüleid.
Próbálj meg érett felnőttként beszélni velük erről, győzd meg őket érvekkel. Kössetek kompromisszumot, pl. hátha belemennek abba, hogy amíg nem romlanak a tanulmányi eredményeid, és ugyanúgy kiveszed a részed az otthoni feladatokból, addig semmi okuk nincs tiltani a fiútól. Erőszakold ki belőlük, hogy konkrétan elmondják, mi az oka annak, hogy nem pasizhatsz, mert az, hogy "fiatal vagy" nagyon nem elég.
Kedves utolsó!
ha hányingered lesz tőle, ne olvasd.. meg ne kommentelj..
amúgy.. nem tudom min vagy ennyire kiakadva.. anyám és apám között 22 év különbség volt.. és anyám 17 volt amikor összejöttek... össze is házasodtak 2 évvel később.. és nem váltak el és jól megvoltak.. csak aztán apum meghalt..
és nekem is az idősebb pasik jönnek be.. 13 éves koromban volt egy 21 éves pasim.. egy skinhead.. 2 évvel később egy 22 éves akivel szakítottam. (drága ismerősök bemesélték h látták vki mással.. aztán amikor dobtam kijelentették h ja bocs csak vicceltünk, de legalább megszabadultál tőle..).. utána egy évvel egy 22 éves punk, aki aztán elég csúnyám kihasznált.. utána szintén egy 22 éves punk, az előző egyik haverja, aki már több mint fél éve próbálkozott.. teljesen megváltozott miattam.. aztán szét mentünk (már nem volt nyár.. és sok a távolság a koli és a szülővárosom között.).. és azóta még mindig próbálkozik.. depressziós lett anno.. so.. nem feltétlen használják ki z idősebb férfiak a lányokat.. oké.. van aki igen.. mint a mellékelt ábra mutatja én is belefutottam egybe..
12 év korkülönbségre azért túlzás azt mondani, hogy majdnem az apád lehetne..
Egyébként kérdező, nem értem a szüleidet. Ha 5 évvel fiatalabb lennél, akkor valóban nem kellene pasizni, de basszus, 1 év múlva nagykorú leszel, és nem engedik a szüleid?
Amúgy próbáltál már velük beszélni erről, vagy nem is tudnak a barátodról? Ha esetleg említetted már nekik, akkor mit szóltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!