Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nagy bűn ez 17...

Szerintetek nagy bűn ez 17 évesen? 17/L vagyok a barátom 17/F

Figyelt kérdés
a szüleim szerint fiatal vagyok a pasizáshoz. De van barátom és úgy oldjuk meg a találkozást hogy suli után elém jön egy fél órára, néha együtt megyünk suliba meg a hegedű óráim után találkozunk. És ezt nem tudják a szüleim
2014. febr. 22. 10:41
 1/10 anonim válasza:
76%
Dehogy bűn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f
2014. febr. 22. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek igaza van. Persze nem normális, hogy 14 évesen járnak, de van ilyen. Ha 17 évesen van egy pasi, az nem bűn, csak mindig legyél észnél!(:

15/L^^

2014. febr. 22. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen már bőven normális.

Manapság már sok 13-14 éves nem szűz, na azt nagyon korainak tartom.

De, hogy 17 évesen ne is randizhass??

Ez erős túlzás.

2014. febr. 22. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem bűn, hogy titokban csinálod. Így soha az életben nem fogsz tudni kialakítani a szüleiddel rendes kapcsolatot, bizalmat stb., mert bármilyen konfliktusotok lesz, te inkább titokban csinálod a dolgokat, minthogy harcolj azért, hogy megértsék a dolgokat. Persze nyilván nem normális, hogy tiltanak attól, hogy barátod legyen, de ha később komolyra fordul a dolog, és kiderül, hogy ti előtte évekig titokban jártatok, soha nem fogják őt elfogadni a szüleid.

Próbálj meg érett felnőttként beszélni velük erről, győzd meg őket érvekkel. Kössetek kompromisszumot, pl. hátha belemennek abba, hogy amíg nem romlanak a tanulmányi eredményeid, és ugyanúgy kiveszed a részed az otthoni feladatokból, addig semmi okuk nincs tiltani a fiútól. Erőszakold ki belőlük, hogy konkrétan elmondják, mi az oka annak, hogy nem pasizhatsz, mert az, hogy "fiatal vagy" nagyon nem elég.

2014. febr. 22. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
16 évesen jöttem össze mostani férjemmel. 12 év van közöttünk, ezért oda álltam anyukámék elé, h mit gondolnak, plussz még van egy kislánya is. Azt mondták, h ha boldog leszek és nekem ez a jó hát oké, de nekik nincs bele szólásuk, ez az én magánéletem. Tátva maradt a szám! Azóta is együtt vagyunk, már 7 éve, és van egy közös kisfiúnk is már. Szóval egyáltalán nem gondolom azt, h ez bűn. Talán egy picit az, h titokban csinálod, de ha nem értik meg a szüleid akkor csináld így. El múlsz 18 és akkor már azt csinálhatsz amit akarsz ;)
2014. febr. 22. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Azért ezt nem nagyon kellene hirdetni, hogy 16 évesen 28 évessel jöttél össze. Majdnem apád lehetne basszus, úristen, kiráz a hideg. Francért olvashatom ezeket a kérdéseket, csak hányingerem lesz.
2014. febr. 22. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Kedves utolsó!

ha hányingered lesz tőle, ne olvasd.. meg ne kommentelj..

amúgy.. nem tudom min vagy ennyire kiakadva.. anyám és apám között 22 év különbség volt.. és anyám 17 volt amikor összejöttek... össze is házasodtak 2 évvel később.. és nem váltak el és jól megvoltak.. csak aztán apum meghalt..

és nekem is az idősebb pasik jönnek be.. 13 éves koromban volt egy 21 éves pasim.. egy skinhead.. 2 évvel később egy 22 éves akivel szakítottam. (drága ismerősök bemesélték h látták vki mással.. aztán amikor dobtam kijelentették h ja bocs csak vicceltünk, de legalább megszabadultál tőle..).. utána egy évvel egy 22 éves punk, aki aztán elég csúnyám kihasznált.. utána szintén egy 22 éves punk, az előző egyik haverja, aki már több mint fél éve próbálkozott.. teljesen megváltozott miattam.. aztán szét mentünk (már nem volt nyár.. és sok a távolság a koli és a szülővárosom között.).. és azóta még mindig próbálkozik.. depressziós lett anno.. so.. nem feltétlen használják ki z idősebb férfiak a lányokat.. oké.. van aki igen.. mint a mellékelt ábra mutatja én is belefutottam egybe..

2014. febr. 22. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem igazán értem, h mi bajod van a 12 év korkülönbséggel. Egyáltalán nem nézki annyinak amennyi, ad magára. Nem értem mi a problémád ezzel, talán féltékeny vagy, h nekem jutott annó 16 évesen egy érett férfi? Neked biztos nem jutott ki a jóból. Amúgy meg az én szüleim közt is 9 év van. És, ha 12 év van, akkor mi van? Nagyon jó a kapcsolatunk és nem hiába vagyunk együtt már 7 éve! De, ha kételkedsz, mutathatok családi fotót is ;)
2014. febr. 22. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:

12 év korkülönbségre azért túlzás azt mondani, hogy majdnem az apád lehetne..

Egyébként kérdező, nem értem a szüleidet. Ha 5 évvel fiatalabb lennél, akkor valóban nem kellene pasizni, de basszus, 1 év múlva nagykorú leszel, és nem engedik a szüleid?

Amúgy próbáltál már velük beszélni erről, vagy nem is tudnak a barátodról? Ha esetleg említetted már nekik, akkor mit szóltak?

2014. febr. 22. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
régen is volt ilyen, csak a Szülők mindig a saját hibáiktól féltik a gyerekeiket, ezért akarnak mindent tiltani...
2014. febr. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!