Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen lehet már barátom?

14 évesen lehet már barátom?

Figyelt kérdés
14 éves múltam augusztusban és van egy fiú...szóval a kérdésem az lenne, hogy járhatnék-e vele? Nem túl korai ez? Ne értsetek félre, én nem ágybabújásra gondoltam, hanem például együtt elmenni moziba, csók, ölelkezés, együtt kajálni valahol. Szóval ilyesmi. Légyszí adjatok tanácsokat. :) Előre is köszi! :D
2013. febr. 3. 23:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne? Szerintem tök jó, hogy 14 évesen ennyit szeretnél és nem vagy elb*szott tinip*csa! 14 évesen ennyi a normális.
2013. febr. 4. 00:21
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Erre mit lehet mondani? Én biztos nem nézném jó szemmel, ha a lányom ilyen fiatalon fiúzna. De ha már igen, akkor az a fiú legyen vele egykorú, normális srác.

Amikor annyi idős voltam, mint te, összejöttem életem szerelmével. Aztán 1 év után szétmentünk, de ha hiszed, ha nem, nekem ő volt az igazi. Sok-sok év kellett, hogy túltegyem magam, és most is ahogy eszembe jut elszomorodok. Sűrűn láttuk egymást az évek alatt, ez elkerülhetetlen volt. Évente egyszer beszélgettünk, de mindig kiderült, hogy csak szexet akart. Már 21 éves vagyok, azóta volt pár komoly kapcsolatom, de ha Ő ideállna elém, hogy menjek vele, én szó nélkül itt hagynék mindent! Abban a pillanatban!

2013. febr. 4. 03:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Rajtunk múlik? Hát... Egye fene, én megengedem. ;)
2013. febr. 4. 08:34
 4/14 B25 ***** válasza:
90%
Szerintem is nyugodtan.
2013. febr. 4. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
De korai. Tudod miért? Mert ha tényleg szerelmes lennél, és akarnál kapcsolatot egy fiúval, akkor ezt a kérdést nem írtad volna ki. Ebből az következik, hogy bizonytalan vagy, és amíg az vagy, addig korai!!!
2013. febr. 4. 09:22
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
#5 nagy igazságot mondtál :)
2013. febr. 4. 16:22
 7/14 anonim válasza:
33%
De hiába . régenis ugyvolt 14 évesen már neked vagy baárkinek volt barátja .. nem bánta meg sőtt kipróbálja hogy milyen is ez .. ennyi idősen komoly kapcsoltat biztos nem lesz...istenem neked sincs eszed #5
2013. febr. 4. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem korai! :)
2013. febr. 5. 01:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
5. Szerintem tévedsz. Attól még, hogy most nem áll tökéletesen a lábán, lehet, hogy egy ennyi elég neki ahhoz, hogy sokkal biztosabban érezze magát. Egy ismerősöm 14 évesen jött össze későbbi feleségével, és itt nem az a "hú be szeretlek, amint 18 leszek, összeházasodunk" sztori van, már 35-40 körül vannak, gyerekkel, még mindig együtt. De addig mégis félt kijárni a lánnyal, amíg a szüleit meg nem győzte. Pedig láthatod, elég komoly volt a dolog, és mégsem volt addig elég bátorsága, amíg a világ áldását nem adta rájuk. Tudom, ez egy ritka eset, de arra akartam rávilágítani, mennyit számíthat a világ véleménye.
2013. febr. 5. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen jöttem össze az első szerelmemmel. 15 évesen lefeküdtem vele, sose bántam meg. 3 évig voltunk együtt, akkor is én szakítottam, nem volt különösebb oka, túl fiatalok voltunk még és én talán meguntam :) iszonyú rendes volt, az a típus akivel ha huszon évesen találkoznak a nk azonnal hozzá akarnak menni :D mai napig jóban vagyunk pedig már férjhez mentem máshoz és 2 gyerekem is van. Nagyon szép emlék maradt örökre. Persze akkor mindenk korainak érezte csak mi nem. Neked kell érezned.
2013. febr. 6. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!