14 évesen lehet már barátom?
Figyelt kérdés
14 éves múltam augusztusban és van egy fiú...szóval a kérdésem az lenne, hogy járhatnék-e vele? Nem túl korai ez? Ne értsetek félre, én nem ágybabújásra gondoltam, hanem például együtt elmenni moziba, csók, ölelkezés, együtt kajálni valahol. Szóval ilyesmi. Légyszí adjatok tanácsokat. :) Előre is köszi! :D2013. febr. 3. 23:59
11/14 anonim válasza:
bárcsak több ilyen 14 éves lenne,mint te.:)
12/14 anonim válasza:
Szia, igen lehet. Ezek a dolgok amirol beszelsz artatlan dolgok es nyugodtan lehet csinalni. A lenyeg az hogy tisztaban legyetek bizonyos dolgokkal ha komolyabbra kerulne a sor a kesobbiekben. Nem tudom milyen viszonyban vagy anyuddal de nyugodtan beszelj vele "felnottesebb" dolgokrol es kerjel tanacsot. Semmifele keppen ne egyezz bele szexbe mielott tisztaban lennel a vedekezesrol! Errol nem baratnoid fognak tudni tanacsot adni! Hanem felnott, vagy nogyogyasz. Hozza mindenfele kepp menj el tanacsert mielott szexelnetek! Ez normalis dolog es a kesobbiekben halas leszel az eszedert!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek. :))
2013. febr. 14. 22:51
14/14 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni .. szerintem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!