Mit tegyek? Gáz, ha 19 évesen még nem volt barátom? .
Figyelt kérdés
A kérdéseket olvasva azt látom, hogy 12-14 éves gyerekek arról kérdeznek folyamatosan, hogy gáz-e az, hogy ennyi évesen még nem volt barátjuk/barátnőjük. Szerintem egyáltalán nem az, sőt ez lenne a normális. Viszont az már gáz, ha valakinek 19(!)évesen nem volt még senkije, ugye?????.... Annyira rossz, már szégyellem magam emiatt és úgy érzem, hogy már nem csak az iskolában, hanem a családban is hülyének néznek....
Addig örülj még ennyire független vagy. Egyébként biztos van más olyan fiú is akinek nincs barátnője 19 évesen. Kicsit járkálj többet a városban é hidd el megtalálod az első igazit.
2009. dec. 1. 14:31
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én 22 voltam mikor megtaláltam a párom, Ő volt az eslő barátom, aztóta is együtt vagyunk, már 10 éve.
2009. dec. 1. 15:08
3/16 A kérdező kommentje:
Nem fiú vagyok, hanem lány. Köszi a válaszokat.
2009. dec. 1. 16:10
4/16 anonim válasza:
ez nem rossz dolog, nem is ciki, hanem ezen a téren te késöbb kezdesz el "tapogatózni". Ezt csak te tudhatod, hogy baj vagy nem. Ha nem kellesz senkinek, az nem túl szerencsés. Ha meg igen, csak válogatsz, az vmivel jobb. De akkor adj alább a feltételekkel!
2009. dec. 1. 16:38
5/16 anonim válasza:
nézd, itt most mindenki nagyon tapintatosan beírja, hogy dehogy gáz, de azért valljuk be...érdekesen nézünk, ha egy 19 éves lánynak nem volt még barátja.
2009. dec. 1. 21:26
6/16 anonim válasza:
gáznak nem gáz, de valami pasit próbálj meg szerezni azért
2009. dec. 1. 22:00
7/16 anonim válasza:
Gondold át ezeket: Nincs e gond az igényeségeddel,nem vagy e bunkó,vagy zárkózott,antiszociális.Nem túl magasak e az elvárásaid,nem a herceget várod e fehér lovon.Nem telepszel e rá az emberekre? Ha ezekre a válasz nem,akkor meg idő kérdése,ismerkedj,járj el közösségekbe ,ne várd hogy a sültgalamb a szádba repüljön.
2009. dec. 1. 23:45
8/16 anonim válasza:
nem tudom milyen ember vagy, de a mi osztályunkban van három ilyen csaj, 18 évesek, ilyen legjobb barátnők és még sose volt pasijuk mert senki nem felelt meg nekik, meg kicsit sokat képzelnek magukról és mindenki rajtuk röhög még a visszafogott, nem csúfolódó fiúk-lányok is megmosolyogják őket, szóval lépj valamit!
valaki mondta, hogy ne várd a herceget a fehér lovon, egyetértek, érd be egy normális, rendes földi halandó fiúval... hiddel nem a leghelyesebb-legmenőbb mellett leszel a legboldogabb, ha meg beképzeld vagy akkor változz meg!
2009. dec. 2. 18:03
9/16 anonim válasza:
21 éves fiú vok. Komoly kapcsolatom még nekem sem volt. Azért jó lenne ha lenne már kicsit hiányzik egy társ.
De függetlenűl azért nem volt rossz. Futó kalandok stb :)
2009. dec. 2. 21:39
10/16 anonim válasza:
Hát én falra mászok a 12-14 éves ribiktől! Nem gáz! Ne görcsölj rá, légy nyitott és betoppan az életedbe!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!