Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Gáz, ha 19 évesen...

Mit tegyek? Gáz, ha 19 évesen még nem volt barátom? .

Figyelt kérdés

A kérdéseket olvasva azt látom, hogy 12-14 éves gyerekek arról kérdeznek folyamatosan, hogy gáz-e az, hogy ennyi évesen még nem volt barátjuk/barátnőjük. Szerintem egyáltalán nem az, sőt ez lenne a normális. Viszont az már gáz, ha valakinek 19(!)évesen nem volt még senkije, ugye?????.... Annyira rossz, már szégyellem magam emiatt és úgy érzem, hogy már nem csak az iskolában, hanem a családban is hülyének néznek....

19/L

2009. dec. 1. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan,miért is néznének hülyének?Szerintem van még elég időd,hogy legyen egy "pasid",aki majd szeret..szerintem az ilyen lányok fogják megtalálni a boldogságot,mint te..és nem az olyan kis plázacicák,akik agyonkenik magukat mindennel,elmennek a diszkóba és megkeffentik(NEM CSÚNYA SZÓ!) magukat...

ha a családod igazán szeret,nem lesz nekik baj az,hogy mg nem volt barátod..nekem is elfogadták,hogy volt/van/lesz barátom,neked is ELFOGJÁK VAGYIS ELFOGADJÁK HOGY NINCS!!![szerintem ez egyenes arányosság^^xD]

2009. dec. 3. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:

bocs..nyelvhelyességi hiba:

megkeffentetik(fiúval magukat)

2009. dec. 3. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
és egyszercsak úgyis lesz valaki,aki majd tiszta szívből szeret..NEM GÁZ EZ,HEJJ,hogy nincs még..:D
2009. dec. 3. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban gáz ha legkésőbb 13 évesen még mindig nincs pasid. De szerintem nem gáz.
2009. dec. 7. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
16 éves lány vagyok nekem se volt kapcsolatom még (és bár fiatalabb nálad), szerintem rá érünk. Ha pedig vágysz arra, hogy kapcsolatod legyen nem hiszem hogy egyedül fogsz maradni és tudod mit az első barátod majd meg fog becsülni mert kicsit sem vagy könnyű vérű. Nálunk a suliban senki nem tartja cikinek, hogy nem volt még barátom (lehet hogy félnek tőlem:)NE FÉLJ FELVÁLLALNI MAGAD, mert te különleges vagy. ;)
2009. dec. 25. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

sztem nmem gáz,amikor látom,hogy ilyen kis 8.as senkik felfalják egymást a parkba,meg minden. Gondolom magamba,még jó hogy nem vagyok ilyen.Engem a csajok most kezdtek el igazán érdekelni,ilyen későn érő gyerek vagyok.

16/F

2009. dec. 31. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!