Egyedi eset, hogy 18 évesen már kisbabát szeretnék? De már vagy 2 éve.32 éves a barátom és több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már nagyon sokszor szóba került a dolog.
Szia!
Nem egyedi az eseted! 18 éves , mostmár papíron is önálló, felnőtt személy vagy. Nagyon szép dolog az anyaság :) Nem elvenni szeretném a kedvedet, csak azért tudnod kell, hogy megvan ennek a felelőssége, és a "lemondása" is. A megszülető babád teljesen felfordítja a megszokott kis életeteket, hozzá kell alkalmazkodni a nap 24 órájában. Éjjel felkelni hozzá, ringatni ha fáj a pocija... és bizony az apák sok esetben tudnak segíteni, de mégis minden rád, ránk anyákra hárul. Ezeket csak azért írtam le, hogy mindenre fel kell készülni a "babázáshoz" :)
én is hasomló korban voltam mikor nagyon babaát szerettem volna,csak akkor még nagyon suliba jártam.suli abbahagyásával egyben(20 voltam) a gyogyszert is abbahagytam.mondván jön akkor amikor ő szeretne.15 hónapra rá teherbe is estem,és most 22 évesen itt alszik a kiságyba életem szerelme,az 5 hetes kisfiam, és egy pillanatra sem bántam meg hogy feladtam érte a fiatalságnak járó(buli meg ilyenek) dolgokat.mondjuk én sem voltam az a bulizgatós kicsapongó típus.
én csak szurkolni tudok neked,nektek.persze nem mindig leányálom,de kívánom hogy mielőbb éld át te is ezt a csodálatos érzést,az anyaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!