21 évesen már szeretnék gyereket, pedig még barátom se volt soha. Normális ez az érzés? Más is van ugyanígy?
Normális ez az érzés!én 24vagyok,van párom,de sajnos az anyagiak miatt nem vállalunk még gyereket.Jelenleg nincs munkhelyem,de hamarosan lessz és remélem ha minden jól megy akkor kb 3-4 év múlva jöhetne a baba.
24/L
Szerintem teljesen normális.Én már 16 éves korom körül gondolkodtam,hogy milyen jó lenne egy pici baba.Persze akkor még túl korai volt de nincs azzal semmi baj ha gondolkodunk rajta.Ne aggódj te is megtalálod majd a neked való társat és nem baj ha picit később.Mi most várjuk az első pici babánkat és nagyon boldogok vagyunk a párommal,családdal,barátokkal együtt.Különben meg semmiről nem késtél le,fiatal vagy.Kívánok sok boldogságot az élethez és hogy találd meg az igazi szerelmet akit majd megajándékozhatsz egy pici gyermekkel.
23 éves,34 hetes kismama
persze, h normális, hiszen egy normális nő vagy :)
nyugi, van még időd, elöbb találd meg a párodat, akinek szívesen szülnél, aki méltó rá h a Te gyermeked apja legyen. Hidd el, van, aki éppen Rád vár, csak meg kell találnod. Értékelni fogja, h Neki tartogattad magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!