16 évesen nagyon gáz ha még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Lehetett volna már egy pár de én sosem éreztem semmit irántuk.2013. dec. 27. 21:06
1/12 anonim válasza:
Nem gáz. Ne azért legyen barátod, hogy "ne legyél gáz", hanem azért mert te is igazán akarod. Nem vagy lekésve semmiről sem.
2/12 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem az, sőt ha jövőre vagy utána sem lesz az sem gáz.
4/12 anonim válasza:
én is így vagyok. :) én nem érzem gáznak, majd eljön ennek az ideje is :)
5/12 anonim válasza:
Nekem meg még nem volt barátnőm, pedig áprilisban leszek 19. És nem érzem magam elkésve :D
6/12 anonim válasza:
Nekem se volt még barátom, lett volna esélyem rá párszor, de nem éltem vele azért, hogy legyen nekem is.
16/L
7/12 anonim válasza:
Nem, ráér akkor, ha eljön az az ember, akit te is akarsz.
8/12 anonim válasza:
Nekem se volt még barátom, pedig már 18 vagyok, szerintem 16 évesen nem vagy elkésve. :)
9/12 anonim válasza:
Nekem is most, 17 évesen lett először. Egyáltalán nem gáz. Ha 19 évesen sem lesz, az sem gáz:))
10/12 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok, és nekem sem volt még barátom. Nem érzem, hogy el lennék késve, nem szeretnék csak azért barátot, hogy ne legyen gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!