Szerintetek normális az, hogyha egy 16 éves épelméjű gyereknek a szülei megtiltják, hogy lövöldözős számítógépes játékokkal játsszon?
na ennyi előnye van ha az ember felnőtt
ha elvégzem a melómat annyit játszom amennyit akarok, és ha kedvem tartja nem alszom ki magam, és olyan lövöldözős játékkal játszom amilyennel csak akarok és lrhet, hogy károsan hat a személyiségemre, akkor se szól bele senki, és az itteni okosok sem.
ja és megjegyzem a szgép előtt is volt élet, akkor is játszott ilyet akinek volt tesója, barátai
Barátom tol egy csomó FPS-t, most pl épp a Borderlands-ra van rákattanva, de emellett csinálja az egyetemet jobb eredményekkel mint én, jár a barátaival szórakozni, és velem is rengeteget van.
Persze nekem is van olyan ismerősöm akinek csak a játékok léteznek, de ne nézzünk már minden gamert lusta zsíroshajú dagadt antiszoc kockának néhány kirívó eset miatt..
Nem, szerintem nem normális tiltani.
19/L
Azért pár játéknak (akár lövöldözős, akár nem) olyan sztorija van, amihez képest csak röhögök a "komoly" filmeken.
Mindent lehet, MÉRTÉKKEL. Ezt nem képesek bizonyos emberek felfogni, aki szerint szinte minden ami modern, rossz, káros, veszélyes. Millió meg egyen felnőttek normálisan, 22 éves lány létemre nagyon szeretek játszani, és nahát, mellette van munkám, meg életem is. A saját szabadidőmet meg úgy töltöm el, ahogy akarom, egy játékban nálam amúgyis a történet és a karakterek a lényeg. Mint egy könyv vagy film, csak én szólok bele az eseményekbe, és én élem át őket.
Aki épelméjű, az ilyen játékok után is az marad. Elsősorban az ember a hülye, csak mindent muszáj valamire fogni, legyen az a média, a Facebook, vagy a számítógépes játékok.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot és leírta a véleményét.
Volt egy kérdés a 10-esnél:,,azért teljesen őszintén: ha nem vagy függő, akkor naponta mennyi időt játszol számítógépes játékokon?''Minek boncolgatod, ha egyszer leírtam, hogy nem vagyok függő? Csak pénteken és szombatom vagyok számítógép előtt, hétköznap abszolút nem, vasárnap nagyon ritkán. Igaz, hozzá kell tenni, hogy pénteken nem ritkaság, hogy fél héttől 22 vagy 22:30-ig is elvagyok. Hogy ebből mennyi számítógépes játék az változó.Van hogy a 70%-a, van hogy semmi. És szerintem ez nem tartozik a játékfüggőség kategóriába.
11-es..most erre mit mondjak..Nem próbáltad még úgyhogy megértem miért mondod le. Gyakran bizony komoly stratégiai dolgokról is szól a játék.
21-es.. Hát igen.. ide most teszek egy ilyen jelet: -||-+Itt ebben van egy kis pszichológia is..Lehet, hogy ha nem tiltották volna akkor már én is meguntam volna?.. Inkább az zavar, hogy nem engedik meg..
32-es Teljesen jó megközelítés.Hogy mennyit játszok azt már feljebb leírtam. A szüleim arra hivatkoznak, hogy ne ismerek határokat.. Hivatkozva ezzel sok (3-5) évvel ezelőtti dolgokra..De akkor sem lövöldözős játékok miatt, hanem mert néha ottfelejtettem magam a gép előtt, amikor nem szóltak...Ezt nem fogom letagadni, de ezt még akkor se tartom fernek...
Amikor rám irnak, hogy megyünk-e játszani (mert még mindig nem arról van szó, hogy soha nem játszok, van amikor fél órát sikerül egyedül lennem és ha épp kedvem van, akkor játszok is..csak azért mégis jobb tiszta lelkiismerettel)
szóval olyankor azt válaszolni, hogy ,,nem mert anyumék itthon vannak''. Elég megalázó mit mondjak.
És csak, hogy még tovább fényezzem/sajnáltassam magam, hetente 3szor járok röplabda-edzésre, és eredményes tanuló vagyok (négy négyesem volt a bizonyítványban)..
Asszem ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!