Az normális ha az anyám veszekedés közben ilyeneket mond neken? (Többi lent)
pl.: féreg, pondró, szarcsimbók, kis senki, kis hülye, elcseszett, b#szatlan p#icsa.
Amikor apám megpróbál megédeni így hivatkozik rám "ez" vagy "kis izé".
Ráadásul még csak mem is komoly bolgokon veszekszünk hanem pl.:elfelejtettem mosogatni vagy rossz jegyet kaptam vagy rendetlenség van a szobámban.
De a legjobb az a ma reggel volt: Nem akartam reggelizni mert nem volt étvágyam. Elre jön hogy "nem tudom ki cseszett el..., "te idióta... stb.
És amikor apám megpróbál megvédemi akkor úgy tesz mintha nem is sértegetett volna holott õ is ott volt.
Az ilyen h*lye asszonyoktól, persze hogy normális, többet nem is várhatsz el, nekem hasonló jókat mond: sz*rházi mocskos, idióta majom, b*zifejű
21/F
Jaj,szegénykék!
Ez egyáltalán nem normális viselkedés! Soha nem tudnék ilyeneket mondani a kisfiamnak,de nekem sem mondott soha édesanyám ilyeneket! Volt h.veszekedett velem v.az öcsémmel,de minket semmilyen jelzővel nem illetett!
valószínű azért beszél így, mert ő a baxatlan
beszélj apáddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!