Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veszekedés után megölném a...

Veszekedés után megölném a szüleimet. Ez normális?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran veszekednek velem, ma például azért, mert nem volt a hentesnél valamilyen hús, és rajta töltötték i a dühüket.

2 órája történt, kicsit lecsillapodtam, de még mindig azt érzem, hogy szívesen beléjük szúrnék egy kést.. Veszekedés után feljöttem a szobámba és inkább bezártam, mert annyira nagy késztetést éreztem, hogy megöljem őket..

Normális ez veszekedések után, vagy valami baj van velem?

Kérném a moderátorokat, hogy ne töröljék a kérdésemet, nagyon félek már magamtól is.. Most se a veszekedés miatt bőgök, hanem a gndolataim miatt

2013. aug. 29. 14:46
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Úgy érzem ma már inkább le se megyek a földszintre, ahol ők vannak, mert megtenném...

Vettem már be vagy 5 nyugtatót, de még nincs sok hatás..

2013. aug. 29. 14:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, fordulj orvoshoz, mielőtt valami hülyeséget csinálnál!
2013. aug. 29. 14:49
 3/22 A kérdező kommentje:
De erről vajon a szüleim tehetnek?? Sose volt itthon szeretetteljes légkör, sose öleltek meg és még sorolhatnám. Régen naponta voltak veszekedések, mostanában mindig én vagyok a hibás és nagyon agresszívek velem.
2013. aug. 29. 14:50
 4/22 anonim ***** válasza:

Igen, ez "remek" légkör a különféle lelki és/vagyvpszichés traumák kialakulásához. Direkt nem írok betegséget.

Keress meg egy orvost, ne cseszd el az egész életedet egy gyilkossággal.

2013. aug. 29. 14:52
 5/22 anonim ***** válasza:
Hány eves vagy?
2013. aug. 29. 14:53
 6/22 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy simán bevállalnám a börtönt, csak ne éljen...
 7/22 A kérdező kommentje:
17 ...
 8/22 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, mert ez sokat számít.De ezt szerintem pár nap múlva nyugodtan elmondhatod nekik, hogy szeretethiányod van.Amúgy, ezt csak képzeled, nem tudnád őket megölni, hidd el nekem.Egyszer, nagyon fognak neked hiányozni, az biztos... Addig meg próbáljatok meglenni, hidd el, nagy veszekedések miatt, szokott az emberekben ilyen érzés lenni, hogy legszívesebben megölném, de ez átmeneti, hidd el teljesen normális vagy.De esetleg, egy pszichológus segíthet, ha mégsem menne.
2013. aug. 29. 14:54
 9/22 A kérdező kommentje:

Sose mondanék nekik ilyet. A szeretet szót még ki sem mondtuk itthon, nemhogy beszéljek az érzéseimről..

Látszik, hogy te nem ilyen családban éltél, fogalmad sincs erről..

Nem beszélünk semmilyen érzésről, szeretetről. Amúgy én egy csepp szeretetet sem érzek irántuk.

2013. aug. 29. 14:55
 10/22 anonim ***** válasza:

Hirtelen azt tanácsolnám, vezesd le valamin a haragod, és figyeld meg, ez a gondolat mennyit változik benned. Pl. püföld a párnád ököllel jó sokáig, amíg meg nem nyugszol.

Fontos lenne, hogy legyen egy rokonod vagy barátod, akivel tudsz beszélgetni a gondjaidról. Ha kibeszéled a dolgokat, akkor az is oldja a feszültséget.

2013. aug. 29. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!