Veszekedés után megölném a szüleimet. Ez normális?
Mostanában gyakran veszekednek velem, ma például azért, mert nem volt a hentesnél valamilyen hús, és rajta töltötték i a dühüket.
2 órája történt, kicsit lecsillapodtam, de még mindig azt érzem, hogy szívesen beléjük szúrnék egy kést.. Veszekedés után feljöttem a szobámba és inkább bezártam, mert annyira nagy késztetést éreztem, hogy megöljem őket..
Normális ez veszekedések után, vagy valami baj van velem?
Kérném a moderátorokat, hogy ne töröljék a kérdésemet, nagyon félek már magamtól is.. Most se a veszekedés miatt bőgök, hanem a gndolataim miatt
13-as te egy igazi idióta vagy, öt altatótól senki nem fog meghalni, max. kiüti magát egy jó időre. Az egyik rokonom negyvenet vett be és megúszta egy gyomormosással.
Nem kívánom senkinek, hogy átélje, amit mi a szüleimmel akkor.
Kérdező, van testvéred?
En hol irtam hogy meg halt volna tole? Azt irtam szundikalna mar. Szundikalas=alvas Ki az idiota??
egyebkent ezzel arra celoztam hogy ha bevette volna az 5 nyugtatot akkor nem a gyik-en irogatna hanem szepen aludna.
Ramutatva ezzel hogy a kerdezo baromira raer es kamu az egesz!!
Anyaaaam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!