Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veszekedés után megölném a...

Veszekedés után megölném a szüleimet. Ez normális?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran veszekednek velem, ma például azért, mert nem volt a hentesnél valamilyen hús, és rajta töltötték i a dühüket.

2 órája történt, kicsit lecsillapodtam, de még mindig azt érzem, hogy szívesen beléjük szúrnék egy kést.. Veszekedés után feljöttem a szobámba és inkább bezártam, mert annyira nagy késztetést éreztem, hogy megöljem őket..

Normális ez veszekedések után, vagy valami baj van velem?

Kérném a moderátorokat, hogy ne töröljék a kérdésemet, nagyon félek már magamtól is.. Most se a veszekedés miatt bőgök, hanem a gndolataim miatt

2013. aug. 29. 14:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az ilyen dolgok nem segítenek, a sport sem..
2013. aug. 29. 14:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Félek kimenni a szobámból, nehogy megöljem őket.. De attól is félek, hogy anyám agya elborul és ő öl meg engem.. Kis koromban is féltem ettől, volt, hogy ott ültem egész éjjel a sarokban, vártam, hogy mikor jön fel egy késsel..
2013. aug. 29. 15:07
 13/22 anonim ***** válasza:
20%

Jajj. Hagyjuk mar. Lehet lepontozni de ez a sztori ott megbukott hogy "vettem mar be vagy 5 nyugtatot" hacsak nem valerianat nevezed nyugtatonak akkor mar reg szundikalnal..

szoval egy szo mint szaz kamu!!! Amugy a pszichologust keresd fel tenyleg mert rad ferne..

2013. aug. 29. 15:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Elenium, valami ócska gyenge szr, de csak ez volt itthon..
2013. aug. 29. 15:27
 15/22 A kérdező kommentje:
De legalább már lenyugodtam, a vérnyomásom is már oké... 300 mg tensiomin után..
2013. aug. 29. 15:28
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Az Elenium pont nem gyenge szar, te pedig nem vagy normális. Amúgy a másik kérdésnél, amit kiírtál még csak 16 vagy...
2013. aug. 29. 15:48
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem akartam, hogy egyből jöjj itt a pókokkal a 79%-os, azért írtam 16-17-et.. Amúgy 16 vagyok..

Tudtommal az elenium gyenge, nagymamámnak írták fel enyhe szorongásra. A legkisebb milligrammú.

2013. aug. 29. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
"Itt láthato a csodagyerek, ki megölte apját, anyját, hogy résztvehessen az árvák vacsoráján!" Na ezen egy kicsit gondolkozz el!
2013. aug. 29. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez abszolút nem normális dolog....mindenképp beszélned kell egy orvossal
2013. aug. 29. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem kezeltetned kéne magad,viccen kívül.....

16 (vagy akkor 17 nem tudom)éves vagy,elmész a háziorvoshoz,az tovább küld a pszichiátriára,ott elbeszélgetnek veled,beállítanak gyógyszeres terápiára,ha úgy látják,behívják a szüleidet is család terápiás kezelésre.....

2013. aug. 29. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!