Veszekedés után megölném a szüleimet. Ez normális?
Mostanában gyakran veszekednek velem, ma például azért, mert nem volt a hentesnél valamilyen hús, és rajta töltötték i a dühüket.
2 órája történt, kicsit lecsillapodtam, de még mindig azt érzem, hogy szívesen beléjük szúrnék egy kést.. Veszekedés után feljöttem a szobámba és inkább bezártam, mert annyira nagy késztetést éreztem, hogy megöljem őket..
Normális ez veszekedések után, vagy valami baj van velem?
Kérném a moderátorokat, hogy ne töröljék a kérdésemet, nagyon félek már magamtól is.. Most se a veszekedés miatt bőgök, hanem a gndolataim miatt
Jajj. Hagyjuk mar. Lehet lepontozni de ez a sztori ott megbukott hogy "vettem mar be vagy 5 nyugtatot" hacsak nem valerianat nevezed nyugtatonak akkor mar reg szundikalnal..
szoval egy szo mint szaz kamu!!! Amugy a pszichologust keresd fel tenyleg mert rad ferne..
Nem akartam, hogy egyből jöjj itt a pókokkal a 79%-os, azért írtam 16-17-et.. Amúgy 16 vagyok..
Tudtommal az elenium gyenge, nagymamámnak írták fel enyhe szorongásra. A legkisebb milligrammú.
Szerintem kezeltetned kéne magad,viccen kívül.....
16 (vagy akkor 17 nem tudom)éves vagy,elmész a háziorvoshoz,az tovább küld a pszichiátriára,ott elbeszélgetnek veled,beállítanak gyógyszeres terápiára,ha úgy látják,behívják a szüleidet is család terápiás kezelésre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!