Szerintetek normális ha egy 25 éves fiú még mindig ott tart, hogy az egyetlen szórakozása a számítógépes illetve xbox játék?
Szinte csak erről tud beszélni ha az x..y..z játék olyan szemét h a játék grafikán nem javítottak meg stb...
Semmi más téma nincs...
Én nővérem is ilyen csak 27 éves.
Számomra nem nem normális az ilyen semmilyen élet.
De hozzám korrektül áll, ha nem is érdekli de meghallgatja a bajaim, beszélgetünk sokat, már csak ritkán próbál belecsalogatni a játékokba, látom, hogy elvan, sokat mosolyog, elégedett, akkor neki megfelel. Anyu kedvéért kéthetente bepróbálkozom nála közös programokkal, példabeszéddel, ötletekkel, aztán békén hagyom mert ő se piszkál.
Még vagy már?
Volt főnököm mondta, hogy 30 év házasság és két gyerek után, már csak a foci az egyetlen örömforrás az életében. Lehet, hogy a srácnál is valami hasonló a helyzet.
Szerintem se gáz.
Én is szoktam kockulni, van amikor 2 napon keresztül, de mellette van magánéletem, járok sportolni, és haverokal szórakozni. De ha nagyon zavar hogy kockul akkor mond meg neki hagyja a játékokat és vidd el szórakozni vagy valamit találj ki amivel lefoglalhatód. :)
"Pont ezért használtam a fiú jelzőt, mert egy 25 éves férfinek nem az a legnagyobb gondja h milyen a grafika."
Én 25 éves lány vagyok, és észreveszem, ha jó vagy rossz egy játékban a grafika.
Hogy ezzel mi bajod van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!